Annelerin Oğluşlarını Yetiştirirken Yaptığı 7 Büyük Hata

Oğlunuzu şımartmayın 😂

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
13.02.2017

İşinize gelmedi değil mi? Hemen Onedio'da ki içerikleri, Kadın - Erkek haklarının eşitliği savunanlara ve kadınlara saldırmışsınız. Görüyorum ki, erkek egonuzun altın da Bamya kadar kalmışsınız sevgili arkadaşlarım. Burada anlatılmak istenileni anlamaktan ziyade, yine savunmaya, hatta saldırmaya geçmişsiniz. Kimse etrafında 'Yumuşak' erkek istemez, aklı olan adam da iki tane göğüse onurunu satmaz! Ayrıca Eşcinsellik, istenilmek ile değil, doğuştan gelen bir iç güdüdür. Burada bahis olan konu; Annelerin, oğlanları ayrıcalıklı büyütmesidir, her şeye izin verilen hoş görülen oğlanlar büyüdükleri zaman; Tek başına ev işi, yemek yapamayan, hatta para bile kazanamayan erkeklere dönüştürüyor. Çalışıp, para kazanmak ile ev geçindirilmiyor.

13.02.2017

Siz de etrafınız da ki boyalı, para avcısı kezbanları sırf güzel diye el üstünde tutup tutup, kendi halin de takılan güzellik sınıfın da bulunmayan kızları ezik görüp, cebinizin hesabını yapan kızlara taviz verip verip ağlamayın. Video'u tarafsız izleyin lütfen.

14.02.2017

Boyle anneler var ve cogunlukta olduklarini dusunuyorum benim annem de bu kadar abartili olmasa da abime boyle davrandi sonuc universiteyi 7. senesinde bitirmis (bitti mi o bile mechul su an) , yedigi ictigi ayagina gelen ve geldigi yerde birakilan, evi ahira ceviren bir ayi.

14.02.2017

abi ye öyle denmez... annen çarpar Valla

Pasif Kullanıcı
13.02.2017

Onedio'nun kadına ve erkeğe şekil verme çabasının başka bir ürünü: Kadını sürekli teşhir edip cinsel meta gibi sunalım, erkekleri de erkeklik özelliklerinden çıkarıp yumuşak, pamuk gibi yapıp kadınların her dediğine evet diyen fikirsizler sürüsü haline getirelim.

TÜM YORUMLARI OKU (37)