Annelerin Her Gün Yaşadığı Sorunları Eğlenceli Çizimlerle Anlatan Sanatçı: Özlem Açar

Özlem Açar 1987 Bakırköy doğumlu.Kendisi Trakya Üniversitesi Gıda Bölümü mezunu. Edebiyat ve resimle ilgilenen sanatçının çeşitli edebiyat dergilerinde öykü ve illüstrasyonları yayınlanmakta. Geçtiğimiz yıl, bir bebeğin bakış açısıyla anneliği anlattığı 'Annemi Yetiştiriyorum' adlı kitabı yayınlandı. Anneliğin komik hallerini karikatürleştirerek Instagram'da binlerce anneye ulaştırıyor ve çizimleri oldukça ilgi görüyor.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.11.2017

Annelik kadar insanı fiziksel ve mental açıdan yıpratan başka bi şey daha yok. Aklı başında bi insan bunu kendine neden yapar? Sigara içmek gibi bi şey bu. Zararlarını ve mantıksızlığını bildiğin halde türlü çeşitli bahanelerle içmeye devam ediyosun. Hiçbi açıklaması yok halbuki. Gelip burda "annelik şöyle tontiş böyle minnoş şöyle bilmem ne" diye romantik romantik konuşmayın. Bunu anlamamı beklemeyin. Çünkü ömrüm boyunca asla anlamicam. Mantığını sorgulamaya da devam edeceğim. Bi mantığı varsa tabii...

Pasif Kullanıcı
01.11.2017

yani diyorsun ki keşke doğmasaydım? Anneliğin zorluğunu herkes görerek bilir ve sonradan yaşayarak öğrenir.Çok şey yazardım da inatçısın sen kelimelerim boşuna gitmesin.Kadın isen bir gün anne olmak istediğin zamanla şu zamanı çok iyi kıyasla ve kendinden nefret etmeye bak.

19 :))) anne değilim ama bunu yiğenlerimle çok yaşıyorum

02.11.2017

okuyamadım sıkıldım çocuk yapmama kararına devam hehe :)

TÜM YORUMLARI OKU (9)