Anneler İyi ki Varlar! En Yakın Arkadaşınızın Anneniz Olduğunun Kanıtı 11 Hareket

1. Anneniz en büyük hayranınızsa...

Anneniz size ilk günden itibaren inandı, hem de bazen sizin inandığınızdan daha fazla! Hayatınıza dair ne gibi planlarınız olursa olsun, anneniz her zaman şüphelerinizi gidermek ve sizi desteklemek için yanınızdadır. Çünkü istediği tek şey iyi hissetmenizdir ve bunun gerçekleşmesi için her şeyi yapar.

2. Vereceğiniz haberleri her zaman dinlemeye istekliyse...

Hayatımızda iyi bir şeyler olurken bu durumu tüm ailemizle ya da arkadaşlarımızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Fakat herkesten önce haberi öğrenen kişi biricik annenizdir. Ve sizin için mutlu olur, hem de bazen tahmin ettiğinizden daha fazla.

3. Verdiği tavsiyeler sizin için önemliyse... Tıpkı sizinkilerin onun için olduğu gibi.

İkilemde kaldığınızda ilk danıştığınız kişi annenizdir. Onun düşünceleri ve tavsiyeleri sizin için o kadar önemlidir ki, onları oldukça ciddiye alırsınız. Sizi korkutan şeyler hakkında dürüst olmaktan çekinmezsiniz, çünkü bilirsiniz ki size yardım etmekten hoşnuttur. Diğer yandan anneniz de sizden tavsiye isteyebilir, çünkü bilir ki birbirinize güvenebilirsiniz.

4. Ve ona karşı tamamen dürüst olabileceğinizi biliyorsanız...

Bilirsiniz ki aklınızda iyi, kötü, çirkin fark etmeksizin ne düşünce olursa olsun annenize bunları anlatabilirsiniz. Sizi yargılamaz ve anlamaya çalışır. Her şeyi de sır olarak saklar. Tıpkı iyi tavsiyeler verdiği gibi gerektiğinde sessiz kalıp sadece dinlemek konusunda da başarılıdır.

5. Size her zaman doğruyu söylüyorsa...

Birbirinizin yanında rahat hissetseniz de, eğer sizinle açık açık konuşması gerekiyorsa anneniz bunu yapmaktan çekinmeyecektir. Size gerçekleri tüm çıplaklığıyla söyler, hem de ne kadar rahatsız edici olursa olsunlar İlişkileriniz, kıyafetiniz, hayat tarzınız... Sonuçta tek istediği iyiliğiniz.

6. Fikirlerinizi dinleyip sizi anlamaya çalışıyorsa...

Annenizle muhabbet etmek her zaman zevklidir çünkü anneniz düşüncelerinizi merak eder. Fikirlerinize saygı duyar ve onunla aynı fikirde değilseniz önemsemez. Fikrinizi tamamen değiştirmeden problemlerinizi çözmek için yardımcı olur.

7. Günün her saatinde yanınızdaysa...

Evden uzaktayken gece geç saatlerde ve yoğun günlerde bile annenizi arayabileceğinizi ve onun sizin için zaman ayıracağını bilirsiniz. Eğer yardıma ihtiyacınız varsa sorunlarınızı çözmek için hemen kalkıp gelmeye çalışacaktır. Anneniz hayatınızın her döneminde en büyük destekçinizdir.

8. Siz bile kendinizi sevemezken o sizi seviyorsa...

Çöküş anları çeşitli nedenlerden dolayı gelişebilir. Bu dönemlerde anneniz sizi normalin üzerinde bir sevgiyle saracaktır. Size kendinizi sevmeyi yeniden öğretecek, akıl sağlığınızı toplamanıza yardımcı olacaktır.

9. Yanınızda olmayı seviyorsa...

Anneniz bilgili ve son trendleri takip eden ilginç birisidir. Birlikteyken ikinizde iyi zaman geçirirsiniz, kimi zaman arkadaşlarınızla bile takılırsınız. Hatta, arkadaşlarınız da annenizi çok sever ve anneniz arkadaşlarınızın yanında rahatsız olmaz.

10. Sizin için endişeleniyorsa...

Birbirinizin hayatında olup bitenler ikiniz için de önemlidir. Kimi zaman annenizin mutluluğunu kendinizinkinden daha fazla düşünebilirsiniz. Sırf her şeyin yolunda olduğunu bilmesi için ona günde birkaç kez mesaj atarsınız. Kaç yaşında olursanız olun, anneniz de sizin için endişelenir ve sizi kontrol eder.

11. Aranızdaki ilişki her yıl güçleniyorsa...

Her geçen yılda ikiniz de birbirinizi daha iyi anlamayı öğreniyorsunuz ve bu ilişkinizi daha da güçlendiriyor. Birbirinize karşı olan sevgi ve saygının her gün nasıl büyüdüğünü hissediyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Sonuç olarak, annesiz bir hayatın düşüncesi bile sizin için zor hale geliyor...

Bu arada hala Anneler Günü için ne hediye alacağını bulamadıysan, biz senin yerine bulduk!

Detaylar için tıklayınız.

Bu arada hala Anneler Günü için ne hediye alacağını bulamadıysan, biz senin yerine bulduk!

Detaylar için tıklayınız.

Bu arada hala Anneler Günü için ne hediye alacağını bulamadıysan, biz senin yerine bulduk!

Detaylar için tıklayınız.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
29.09.2019

7 ocaktı...kaybettim..

29.09.2019

başınız sağolsun mekanı cennet olsun

29.09.2019

Sevdiklerimizin kıymetini öldükten sonra değil de hala hayattalarken anlayabilirsek bazı şeyler daha da güzel olabilir. Saygılar.

29.09.2019

canım anam günde 56865 saat telefondayız

TÜM YORUMLARI OKU (5)