Anne Köpeğe Tecavüz Edip Boynunu Kırmışlar!

Kartal Yakacık’ta meydana gelen olayda anne köpeğe tecavüz edip boynunu kırarak öldürdüler. Henüz olayın failleri belli değil.

CNN Türk'te yer alan habere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tecavüz edilen anne köpek daha sonra boynu kırılarak katledildi. Katledilen köpeğin yavrusu annesinin yanında uzun süre bekledi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta, boynu kırılmış bir köpek ve başından ayrılmayan yavrusu görülüyor. İstanbul’un Anadolu yakasındaki Yakacık semtinde çekildiği belirtilen fotoğrafta yer alan köpeğe aynı zamanda tecavüz edildiği de iddia ediliyor.

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR

bu ulkede, hayvan, kadın ve agac olmayacaksın, ya kesiyolar ya tecavuz ediyolar, allah belanızı versin!

24.02.2016

bilgi kirliliği olan bir haberde böyle bir tespit abes

24.02.2016

köpeğin neyi tahrik etmiş. nerede o mini etekliyse tecavüze uğrar diyen midesizler ? kuyruğunu sallıyor diye yollu mu sandınız şerefsizler.

Sonra çıkıp diyorsunuz ki mini etekli gezmeyin tecavüz ederler bilmem ne . Ulan Namussuzlar biz Müslüman değilmiyiz , elhamdülillah neyin haram neyin helal olduğunu biliyoruz da kız mini etek giyiyor diye tecavüz etmeye kimsenin hakkı yok. Bırakın tecavüzü rahatsız ediyorsa Bakmaya bile hakkı yok ! Adamlar köpeğe tecavüz ediyor lan , bu nasıl bir zihniyet . Vallahi billahi üzerimize azap yağacak helak olup gideceğiz millet olarak.

TÜM YORUMLARI OKU (65)