Anne ile Kız Uğradıkları Şiddet Sonrası Sosyal Medyadan Yardım İstedi: 'Sesimizi Ölmeden Duyun!'

Ankara'da yaşayan Meryem Can ve kızı Kamer Can geçtiğimiz akşam şiddete maruz kaldı. Kamer Can, Twitter hesabından çağrıda bulunarak 'Sesimizi ölmeden duyun' dedi. 

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, Şükrü Can isimli şahıs tarafından feci şekilde darp edilen anne ile kız hastaneye giderek tedavi oldu ve rapor aldı.

Anne Meryem Can, polise verdiği ifadede, oğlu Şükrü Can’ın sürekli kendilerine şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini belirterek, “Bizi öldürecek, sürekli şiddet uygulayıp ölümle tehdit ediyor. Baş edemiyoruz, onu tutuklayın, dışarda kaldığı sürece hayatı tehlikemiz var. Bizi öldürmeden önlem alın” dedi.

Kamer Can da sürekli ağabeyinin şiddetine maruz kaldıklarını belirterek devletin kendilerine sahip çıkmasını istedi.

Kamer Can sosyal medyada hesabından yetkililere seslendi:

'Hastaneden rapor alıp karakola gittik, abimin daha önce de sabıkasının olmasına rağmen sadece uzaklaştırma kararı alındı. Can güvenliğimiz yok ve bizi ölümle tehdit ediyor. Sesimizi ölmeden duyun.'

Gözaltına alınan Şükrü Can’ın sabıkası bulunduğu belirlendi.

Fotoğraf: Arşiv

Polisteki ifadesinin ardından Şükrü Can, savcılıkça hakkında uzaklaştırma kararı verilerek serbest bırakıldı. Can’ın serbest bırakılması sonrası anne ile kız “bizi koruyun” diyerek feryat etti. Sosyal medyada Can’ın serbest kalmasına büyük tepki gelirken, anne ve kıza sahip çıkılması istendi.

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
"Bence Şakalaştık" Diyen Hasan Can Kaya'nın İmalı Bulunan Cem Yılmaz Yanıtına Yorum Yağdı!
YORUMLAR
30.04.2020

İnsan olan annesini, kardeşini bu hale getirirmi? Annem rahatsızlanınca bile içim sızlıyor benim. Bu yavşak yarın bir gün evlenirse karısına çocuğuna neler yapar, böyle şerefsizlerin gücü sadece kadına yettiği için toplumda ezik hissettikçe gelip anasını, kız kardeşini, karısını, çocuğunu artık gücü kime yetiyorsa ondan çıkaracak.

30.04.2020

böyle insanlar çalışmadan ailenin sırtın dan geçinir hır çıkarıp onları sindirmeye çalışır varlıklerı başlı başına psikolojik şiddettir zaten

30.04.2020

sırf bazıları fiziksel olarak biraz daha güçlü diye hatta bunun için bile değil önünde 10 cm sapı var diye kendini bir bok sanıyor bu konularda kendime hakim olamıyorum artık.söyleyecek çok sözüm var ama ne çare bıktım artık sadece.

TÜM YORUMLARI OKU (16)