BM Duyurdu: Anne Hathaway, Kadın Haklarının Güçlendirilmesi İçin İyi Niyet Elçisi

BM, Hathaway'in, kadınların toplumsal cinsiyet eşitliği ve haklarının güçlendirilmesi için küresel iyi niyet elçisi olarak atandığını duyurdu.

'Onur duydum'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kadınların yanı sıra kız çocuklarının hakları konusunda da mücadele edeceği belirtilen Hathaway, böyle bir göreve atanmaktan onur duyduğunu söyledi.

'Sefiller' (Les Miserables) filmindeki başarılı oyunculuğu ile Oscar ödülü kazanan Hathaway, aralarında 'Aşk Sarhoşu', 'Alis Harikalar Diyarında', 'Şeytan Marka Giyer', 'Kırmızı Başlıklı Kız', 'Gelinlerin Savaşı' gibi filmlerin de bulunduğu bir çok filmde rol aldı.

DHA

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
17.06.2016

Bu kadını sevmek için bir sebebim daha oldu :))

17.06.2016

Afrikaya, Asyaya bir kaç ziyaret, fotoğraf gıda yardımı vs.. BM barış için çalışıyor imajı.. ama bu oraların yer altı kaynaklarını sömürüyoruz kimse anlamasın düzeni. BM Avrupa devletleri sömürgeciliği bıraksın Afrikada kimse aç kalmaz, kendi kendilerine yeterler, hatta dürüst bir ticaretle zengin şehirler bile kurarlar.

Pasif Kullanıcı
17.06.2016

Artık kadınlar sahip, erkekler mal olarak var sayılsın. Erkekleri çarşafa kapatıp eve zincirlensin. Elini uzatan erkeğin elini, dilini uzatanın dili kesilsin. Sebepsiz yere isteyen istediği erkeği öldürsün.KURANDAKİ KADINLA ERKEĞİN YERİ DEĞİŞSİN. Laiklik gitsin şeriat gelsin. İnsanlık kadar iğrenç topluluk varsa, yine insan topluluğudur...!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ