Anne Akşam Yemeğini Masaya Döktü: Çocukları Şaşkınlıkla İzledi

Bir anne üç oğluna spagetti yaptı ve bunu masaya döktü. Tabak ya da herhangi bir bulaşık çıkmadan yemek yiyen aile bu durumdan hoşnut gibiydiler.

Bir anne masanın üzerini kapladıktan sonra makarnayı ve sosunu masanın üzerine döktü.

TikTok'ta 14 milyon izlenmeye ulaşan videoda bir annenin aklına akşam yemeğini tabak kullanmadan yeme fikri geldi. Masanın üzerini kapladıktan sonra önce hazırladığı makarnayı döktü daha sonra da sosunu. Üç oğlu ve herhangi bir bulaşık çıkarmayan anne bu durumdan hoşnut gibiydiler.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
09.08.2022

Eskiden yemekler piştiği tencere ile yer sofrasına gelir, herkes kaşığını daldırır öyle yerdi. O zamanlar çok daha tatlıymış yenen yemekler. Vay be..

09.08.2022

eskiden derken, yontma taş devrinde falan mı :d 37 yaşındayım hiç tencereden yemek yenildiğini görmedim

09.08.2022

Çocuklara ayrı tabaklarda yedirmeli, sonra biten tabakları herkes kendi yerleştirmeli, sorumluluk bilinci oluşturulmalı. Hijyen açısından da ben tercih etmem, hiç bu şekilde de yemedim, yer sofrası falan. (Dediğim şey kibir olarak algılanmasın, geniş ailemde de gerçekten yer sofrası hiç görmedim, o bakımdan söyledim) Gerçi bu annenin de genelde öyle yapmadığı ne malum? (tabakta) Sadece bir akşam eğlencesine, ya da gerçekten yorgunluğundan böyle bişey yapmış olamaz mı? Olabilir. 😊 Herkes halinden memnun, afiyet olsun ☺️

09.08.2022

Bursa'da etiyle/etçiliğiyle bilinen Çalı diye bir yer var. Bir zamanlar beldeydi. Şimdi mahalle. 2000'lerin başında orada bir et lokantasına gidip köfte, sucuk, pirzola vs. sipariş ettiğinizde aynen böyle getirip masanın üzerine döküyorlardı. Bildiğim kadarıyla o işler çoktan bitti. İnsanların değişiklik arayışının yansımalarından biriydi herhalde...

TÜM YORUMLARI OKU (5)