Anlaşma Sağlandı: Spotify Türkiye'de Temsilcilik Açacak

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun lisans başvurusu yapmadığı gerekçesiyle 72 saat süre verdiği Spotify'ın lisans alacağı ve Türkiye'de temsilcilik açacağı belirtildi.

RTÜK, internet ortamında yayın lisansı olmadan yayın hizmeti yaptığını tespit ettiği, aralarında Spotify ile FOXplay'in de bulunduğu 4 internet sitesine 72 saat süre tanımıştı.

Erişim Engeli Kapıda: RTÜK, Spotify'a 72 Saat Süre Verdi!

Anlaşmaya varıldı

Sabah gazetesinden Burak Çelik'in haberine göre, Türkiye'de temsilciliği olmayan İsveç merkezli Spotify'ın Stockholm'deki birimiyle temasa geçen RTÜK yetkilileri, firmadan olumlu geri dönüş aldı.

Buna göre, Spotify yayın lisansını alacak. Türkiye'deki pazar payını kaybetmek istemeyen Spotify ayrıca Türkiye'de temsilcilik de açacak.

Ayrıca bakınız 👇

İktidar Spotify'daki Podcastlerden mi Rahatsız? Bildirici'den 'Özgür Alanlara Alerjileri Var' Açıklaması

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
13.10.2020

Umarım bu temsilcilik olayından dolayı devlet Spotify ödemelerine TRT vergisi, özel iletişim vergisi, zart vergisi, zurt vergisi ekleyip de çılgın fiyatlara çıkmasına sebep olmaz.

13.10.2020

vergi olacak elbette ama umarım öyle abartılı bir şeyler olmaz. facebook falan yüzde 18 ekledi uzun süredir. Yine öyle bir şey olur gibi.

Pasif Kullanıcı
13.10.2020

Yorumlarımı silen editör ve onedio ya teşekkür ederim çok duyarlısınız. Adama böyle paşa paşaaaaaa o lisansı aldırırlar, temsilciliği açtırırlar ve parayı ödetirler. Ülkeden dünya kadar abone yapıp para kazanacaksın ama üçüncü dünya ülkesi muamelesi yapacaksın, yok öyle yağma, işte DEVLET yönetimi budur, helal olsun.

13.10.2020

onedio da ilk defa adam gibi yorum gördüm

13.10.2020

Olm bir an korktum o kadar para verdik podcast dinliyoruz sonuçta.

TÜM YORUMLARI OKU (14)