Ankaralı Bir Ailenin Koronavirüse Yakalandıktan Sonra Sağlık Sistemiyle İlgili Yaşadığı Düşündürücü Olaylar

Ankara'nın ne kadar kötü durumda olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

Ankara'nın Koronavirüs haritası gittikçe daha da korkutucu olmaya başladı. Güvenli bölgeler azalıyor, kırmızıya boyalı riskli alanlar çoğalıyor.

Ankara'da yaşayan Verda Özyurt isimli bu kişinin ve ailesinin yaşadığı Covid 19 süreci ise insana birçok şeyi sorgulatacak cinsten. Verda'nın halihazırda devam eden bu tecrübesini hep birlikte öğrenelim.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
04.09.2020

Kapı çalar ve... Ne güzel twittler atmışsın sen öyle. Gel birazda merkezde sohbet edelim sağlık sistemiyle ilgili....

04.09.2020

Verda’nın tweetlerini ciddiye almayanlar olmuş ancak umarım sizin başınıza gelmez bu durum ve neyi kaale almadığınıza acı bir şekilde şahit olmazsınız.

04.09.2020

Dün otobüsle 11 saat yol gitmek zorunda kaldım. Otobüste kimse maske takmıyordu herkesin çenesindeydi. Muavini cagirip uyarmasini istedim insanlari, yarim saat sonra yine kimse takmiyordu. Muavini tekrar cagirdim ve bidaha uyaramam insanlari dedi. O zaman ben uyaririrm deyip ayaga kalktim ve maskelerini takmalarini istedim. Suratima Bööön Böönnnn baktilar, önümdeki kapalı bacım uzun uzun ve kaşlarinı catarak bana bakti dik dik. Sanki çok ayıp bir hareket yapmisim gibi.. Belki kronik astımım ve sen benim kul hakkima giriyorsun suan, takar misin lutfen dedim oturdum. Kimse takmadı. Bizden ne köy olur ne kasaba, insanin basiniza gelince anlarsiniz diyesi geliyor ama yine de allah kimseye cektirmesin bunu

04.09.2020

önünüzde oturan kapalı bacınız açık olsaydı kesin maskesini takardı ve size bön bön bakmazdı(!)

04.09.2020

Hastaneler dolu, sağlıkçılar isyan ediyor. Hükümeti doğru sayıları açıklamaya çağırıyoruz ki insanlar biraz korksun bu işin ciddiyetini anlasın yasaklar geri gelsin.

TÜM YORUMLARI OKU (74)