Ankaragücü'nün Kayıp Futbolcusu Sosyal Medyada Bulundu

Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın 'haber alamıyoruz, nerede olduğunu da bilmiyoruz' dediği Renaldo Cephas, sosyal medya paylaşımları ile 'hayattayım' mesajı verdi

Takımdan ayrılmak isteyen ve antrenmanlara katılmayan Renaldo Cephas, Ankaragücü'nde krize neden oldu. Kulübün antrenman davetlerine yanıt vermeyen oyuncunun noter tutanağı ile gelmediği tespiti yapılıyor.

Son olarak lig maçında kadroya yazılan ancak statta olmayan Renaldo Cephas için teknik direktör Cihat Arslan, "haber alamıyoruz, nerede olduğunu da bilmiyoruz, noter tespiti için kadroya ekledik" demişti.

Kayıp yıldız Cephas ise sosyal medyada ortaya çıktı. Spor salonundan paylaşım yapan Cephas "Pozitif Ol" paylaşımının yanına mavi ve yeşil renklerde kalp ekledi. O esnada Çaykur Rizespor'un Başakşehir ile maçı olması Rizespor mesajı olarak yorumlandı.

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Cephas, mavi ve yeşil kalplerin yanına kırmızı bir kalp daha ekledi ancak bunu sildi. Spor salonundan son bir paylaşım daha yapan Cephas'ın Ankaragücü'ne yanıtı ve gideceği kulübün kısa sürede belli olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Ankaragücü Günlerdir Haber Alamadığı Oyuncusu Cephas'ı Kadroya Yazdı
Giovanni van Bronckhorst Yargı Dağıtmaya Devam Ediyor: Ben Bahane Bulmam
Trabzonsporlu Futbolcu Umut Bozok'un Menajerinden Abdullah Avcı'ya Suçlama

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
13.08.2024

Senin gibi futbolcuyu kim ne yapsın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ