Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e Attığı Yumruk Ünlüler Dünyasını Ayağa Kaldırdı!

Önceki akşam oynan ve berabere biten MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasındaki maçın sonunda ortalık karıştı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, karşılaşmanın orta hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attığı. Türk futbolunda yaşanan kara geceye birçok ünlü isim de tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, sahası Eryaman Stadı'nda Çaykur Rizespor'u ağırladı. Heyecanla beklenen karşılamada düdük çalan hakem de Halil Umut Meler oldu.

Başkentte 1-1 beraberlikle sona eren maçın sonunda sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk atarak herkesi şoke etti.

Koca'nın yumruğuyla yere düşen FIFA kokartlı hakem tekmeli saldırılara da maruz kaldı. Tansiyonun bir anda yükseldiği sahadaki futbolcular Meler'i korumaya çalıştı.

Arbedenin ardından polis korumasıyla statdan çıkarılan Halil Umut Meler hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavinin ardından ünlü hakemin elmacık kemiğinde çatlak olduğu tespit edildi.

"Türk futbolunda kara gece" başlığıyla yankılanan olay ünlüler dünyasını da ayağa kaldırdı. Meler'e destek veren birçok kişi Faruk Koca'yı kınadı.

Mustafa Sandal

twitter.com

Arif Verimli

twitter.com

Şoray Uzun

Şahan Gökbakar

Gonca Vuslateri

Ayşe Arman

Ece Seçkin

Fettah Can

twitter.com

Acun Ilıcalı

twitter.com

Eda Ece

Yavuz Seçkin

Yağmur Atacan

Cem Belevi

Derya Uluğ

twitter.com

Doğa Rutkay

Murat Boz

Feyyaz Şerifoğlu

İbrahim Büyükak

Emre Altuğ

Mine Tugay

Bizler de spor dünyasında yaşanan bu şiddeti kınıyor, Halil Umut Meler'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İlginizi Çekebilir

Halil Umut Meler Kimdir? Hakem Halil Umut Meler'in Yumruk Olayı Nedir?
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 Kişi Tutuklandı
Hakem Halil Umut Meler'in Yaşadığı Saldırıdan Sonra Sahadan Ayrılırken Çekilen Görüntüleri Taraftarları Üzdü
Halil Umut Meler'e Saldırmıştı: Faruk Koca, Kalp Krizi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
12.12.2023

hakeme yumruk atan adamın akp nin kurucu üyesi olması ve milletvekilligi yapmasına ne demeli, parti değil,suç örgütü aq her türlü pislik var bunlarda

12.12.2023

Şike yi ört bas etmek için yapılan bir komplo dur bu Ali koçun geçenlerde biri çıkıp hakeme yumruk atsa demesi ardından a.gücünün başkanının hakeme yumruk atması ve bunların hepside akp nin adamları en başindan belliydi iktidarın parmağının futbolda olduğu yoksa bu kadar açık açik şike yapılamaz.

12.12.2023

Hakemlere yapılan her türlü şiddete elbette ki karşıyız. Yapılan hem büyük terbiyesizlik hem de ağır bir suç. Ancak önce Disneyin yaptığı şerefsizliğe sonra da haftalardır ağzını açıp da İsrail'in hepimize yaşattığı benzersiz terör hakkında iki laf etmeyen Orospuçocuklarının, ucu siyoniste dokunmayan her olaya boşta yarrak görmüş Tayland orospusu gibi laf yetiştirmesinden nefret ediyoruz artık. Ulan sizin sözünüzün bir kıymeti mi var da konuşuyorsunuz be amk şerefsizleri

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ