Ankara'ya Gittiğinde İnsani Bir Taksi Deneyimiyle Karşılaşan Twitter Kullanıcısının Şaşkınlığı Viral Oldu

Kalabalık, fahiş fiyatlar, ölümcül trafik, kaos... İstanbul'un sorunları saymakla bitmez. Ancak öyle bir sorun var ki ortalama İstanbullu için ilk akla gelen şey oluveriyor. O da taksiciler. Bir Twitter kullanıcısı da Ankara'da olması gereken bir taksi yolculuğu yaptı ve şaşkınlığı adeta viral oldu. Bunun peşine timeline'da Ankaralı taksiciler yere göğe sığdırılamadı.

İstanbul'un en büyük sorunlarından biri taksi. Yeterli araç olmaması nedeniyle yolcu almayanlar, yolcu alınca surat asanlar, mesafe ve rota beğenmeyenler derken İstanbulzedelerin dertleri saymakla bitmiyor.

Öyle ki eskiden yerlilere uygulanan zorbalık artık turiste de uygulanıyor.

Hatta DHA'nın haberine göre şikayet sayısı toplam taksi neredeyse dört katı.

Hadi yağmur yoktu, trafik yoğunluğu onaylandı, mesafe de taksici kardeşimizin kriterlerine uydu diyelim. Yeni taksi bulmak zor olduğu için taksici yolcu arasındaki ilişki köle sahip ilişkisine dönüveriyor.

Tüm bunlara şerbetli olduğu belli olan sinema yazarı Murat Tolga Şen de Ankara'da taksi hizmetini insani bir şekilde kullanabilmiş olmasına şaşkınlığını gizleyememiş.

via Twitter

Ardından şaşkınlığını gizleyemeyenler tweet altında buluştu.

Sadece ulaşım değil trip advisor hizmeti de var.

İstanbullular halen daha şaşkın.

İstanbul Ankara kıyası da geldi.

👇

Şaşkınlık verici.

Anlayamazsınız!

Güzel fikir. Peki sizin düşünceniz ne?

Gibi'nin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'ın Muhteşem Yüzyıl'da Oynadığı Role Gelen Birbirinden Komik Yorumlar
Rap Şarkısı Yapan YouTuberlar Gibi Sürekli Karşımıza Çıkan Ekrem İmamoğlu Benzerleri
Yeni Evlenecek Erkeklere Tavsiye Verdiğini Düşünen Adamın Paylaşımına Gelen Birbirinden Komik Yorumlar

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR

Ankara'da yalnızca duraksız taksilere binerseniz sıkıntı yaşamanız muhtemeldir. Örneğin AŞTİ'ye geldiniz gelen yolcu peronunun karşısındaki durağa geçip sıraya girmek yerine Konya Yolu'na çıkıp da orada kaldırım kenarında bekleyen taksilere binerseniz sıkıntı çekme ihtimaliniz vardır. Ama şunu söyleyeyim ben yürüyemeyecek kadar hasta olduğumda benim imdadıma bir taksici amca koşup beni doktora götürüp geri getirmişti. Böyle insanların hakkı ödenemez. İstanbul'da taksi durumu çok kötü boyutlarda. Ankara'da ise şoför taksimetreyi açmayı unuttuğunda (denk geldim birkaç kez) kendi hatası olduğunu kabul ediyor, sizi de hiç darlamıyor. İstanbul'daki çakal çukal it kopuk takımıyla karıştırmayın Ankara taksicilerini.

21.12.2022

İstanbul dışında zaten böyle it kopuk olayların yoğun yaşanacağını sanmıyorum. Bok var gibi doluşuyor hala millet oraya, anlamak mümkün değil. Bir keresinde çocuğum küçük daha 3 aylık, ateşlendi, ilk hastalanması panikledim. araba da yok o zaman, üstümde nakit yok, daha kart da geçmiyor taksilerde. çağırdım taksiyi, dedim abi böyle böyle, evim şura, akşam eşim öder,sana ne bırakayım kıymetli, dedi bacım tamam aynı muhitin insanıyız, adım şu, akşam eşin uğrar benim adıma bırakır parayı, bırakamazsanız da canınız sağolsun. İstanbulda olsam muhtemelen beni de kucağımda 3 aylık 39 derece ateşli bebekle döverek atardı arabadan.

21.12.2022

Sadece İstanbulda var bu sorun

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ