Ankara'ya Dönen Mansur Yavaş'tan Çağrı: ''Bugün CHP İl Başkanlığı Önünde Buluşuyoruz''

Diploması iptal edildikten sonra gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için Tayvan'dan apar topar İstanbul'a dönen Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, dün Saraçhane'de düzenlenen eyleme katılmıştı. Bugün ise Ankara'ya dönen Yavaş, Güvenpark'ta bulunan CHP İl Başkanlığı önünde toplanma çağrısı yaptı.

Gözaltına alınan ve bugün ifadesi alınmaya başlanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu'nun yarın adliyeye sevk edileceği açıklandı.

İBB Eski Genel Sekreter yardımcısı Buğra Gökce ile şüpheli sıfatıyla aranan Uğur Ataman’ın da yakalanmasıyla gözaltı sayısı 90 oldu.

İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına karşı yürütülen eylemler üçüncü gününde de devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yurttaşları Saraçhane'ye çağırırken, ABB Başkanı Mansur Yavaş da saat 20.30'da, Ankara Güvenpark'ta bulunan CHP İl Başkanlığı önünde toplanma çağrısı yaptı.

İşte o çağrı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Yeditepe Üniversitesi'nde İmamoğlu Eylemi: Yüzlerce Öğrenci ''Zıpla, Zıpla, Zıplamayan Tayyipçi!'' Dedi
44 Yayınevi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İçin Harekete Geçti: ''Demokrasinin Katlinin Somut Bir Örneğidir''
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Oyuncu Erdem Yener'in "Kadınları Erkekleştirmeyin" Çıkışı Sosyal Medyada Tepki Çekti!