Ankara'nın Yeni Belediye Başkanı'ndan Melih Gökçek'e Ayar: 'Belediye Kar Zarar Hesabıyla Hareket Edemez'

Melih Gökçek'in istifa etmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mustafa Tuna, HaberTürk’te Kübra Par’ın sunduğu 'Açık ve Net' programına konuk oldu.  

Kübra Par'ın “Melih Gökçek döneminde çok tartışılıyordu ve Gökçek buna(otobüslerin gece çalışmasına) geceleri yeterli yolcu sayısı yok, kar zarar açısından çok verimli bir şey olmuyor diye karşı çıkıyordu. Yolcu sayısı mı arttı?” sorusuna Mustafa Tuna, 'Belediye kar zarar hesabıyla hareket edemez, biz park yapıyoruz para mı kazanıyoruz öyle bir şey mi var? asfalt yapıyoruz, kaldırım yapıyoruz bunu gelir olarak mı düşünüyoruz? Bu sosyal bir iştir' dedi.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
05.04.2018

şimdilik aklı başında efendi bir adama benziyor umarım sonradan bozmaz kendini

Pasif Kullanıcı
06.04.2018

Köprüyü geçene kadar inanmayın dincilerin klasik taktigi hizmet icin geldik deyip sonrasinda viz ne dersek o moduna giriyorlar.

06.04.2018

bu çirkin "dinciler" tabirini nasıl bir mantık çerçevesinde kullandın?

06.04.2018

aşti ve metrolarda tuvaletler ücretsiz olacakmış bakalım nasıl ilerleyecek. valla yerel seçim ben aldığım hizmete bakarım ondanmış bundanmış şundanmış fark etmez. adamlar hazinenin altını köstebek gibi kemire kemire boşalttılar kaynaklar birazda halka aksın.

TÜM YORUMLARI OKU (28)