Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 3 Akademik Personel Alacak

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 3 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi akademik personel alım başvuru şartları…

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden “Üniversitemiz birimlerine “Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete ’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda  Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlisi alınacaktır. 

Tüm başvurular e-devlet şifresi kullanılmak suretiyle https://personelilan.mgu.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak yapılacak olup şahsen veya posta  yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.” denildi.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Akademik Personel Alım Başvuru Detayları İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
31.12.2021

bir ülke nasıl dolandırılır adlı çalışmamız.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ