Ankara Metrosunda Şarkı Söyleyen Kişinin Boğazına Sarıldı: 'Ben Diyorsam Susacaksın'

Ankara'da Kızılay-Batıkent metrosunda yaşanan olayda, bir yolcu metro içinde şarkı söylerken bir başka yolcu ise sesten rahatsız oldu. Rahatsız olduğunu dile getiren kişi daha sonra ise şarkı söyleyen vatandaşın boğazına sarıldı ve “Ben diyorsam susacaksın” dedi. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Bu da Oldu: Komşusunu İple Arabasının Arkasını Bağlayıp Metrelerce Sürükledi
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
20.07.2020

şarkı söyleyen sarhoş. ben de rahatsız olurdum. boğazına yapışmam da megafon var bas söyle vatmana bir sonraki durakta güvenlik gelsin halletsin.

20.07.2020

hay ağzını seveyim. işte bunu düşünecek mantık yok millette, ve haklılar. herkes kendi adaletini sağlamaya çalışıyo, malumunuz. ülkede adalet diye bir şey kalmadığı için..

20.07.2020

Bir metro yolculuğu kaç dakka sürüyor sabret ne olacak kimseye de zarari yok. Boğazını sıkacak kadar nasıl rahatsız oldun.

20.07.2020

Arkadaş sokak sanatının da bir adabı vardır. Önüne gelen sesim güzel diye otobüste, tramvayda, metroda şarkı söyler oldu. İyi de kardeş insanların ne dertleri, ne sıkıntıları var. Kim bilir o toplu taşımayı kullanırken adam neleri hesap ediyor, neler düşünerek gidiyor evine. İçkiliydi bilmem ne bunlar da bahane değil birader. Herkes edebiyle içecek. İçmeyi bilmiyorsa zaten içmesin. İçki içmek dahi bir kültürdür. İnsan olacaksınız önce.

TÜM YORUMLARI OKU (27)