Ankara Kulislerinde Erken Seçim İçin Hangi Tarih Konuşuluyor?

Muhalefetin bastırmasına, iktidarın 2023'ü işaret etmesine rağmen Ankara kulislerinde erken seçim tarihi olarak 6 Kasım Pazar gününün konuşulduğu belirtiliyor.

Muhalefetin erken seçim çağrısına karşılık iktidarın 2023'ü gösterdiği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tarihine ilişkin iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Sözcü gazetesi, Ankara kulislerinde 'İktidar bu ekonomik tabloda 2022 kışını çıkaramaz, erken seçim olacak' havasının hakim olduğunu ve seçimin erkene alınarak 6 Kasım Pazar günü yapılacağının konuşulduğunu yazdı.

Gazete, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın konuya ilişkin şu açıklamasını da aktardı:

 “Biz bugüne kadar hep erken seçim istedik. Ama seçimde sandık güvenliğini garanti etmek çok önemli. 6'lı masanın en önemli gündem maddelerinden biri de bu. İktidar, Türkiye'yi yönetemediği için kaçmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanının yetkisi var buyursun ülkeyi seçime götürsün”

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
28.05.2022

İktidar kışı çıkarır. Halk çıkaramaz.

28.05.2022

Seçim felan olmayacak. Yaptırırlar mı la seçimi sana dingiller?? Ohhh 20 sene AKP'yi başında tut, her türlü yolsuzluğun, hibenin, peşkeşin altına imza atsın sonra eeee CHP gelsin düzeltsin oldu paşam CHP nasıl düzeltsin?? Memleket satıldı satıldı! İngiltere Gizli Servisi'nin 186 sayfalık (MI6) Faaliyet ve Strateji raporunda 2023 yılı Türkiye'si için yazılı olanlar: 1. Türkiye ekonomik olarak iflas etmiş olacak. 2. Yabancı sermayeye geçmiş bankalar Arap sermayesine devir edilmesi tamamlanarak borç nüshaları ile ev iş yeri ve arazilere el konulacak. 3. IMF gibi benzeri kurum ve kuruluşlardan Türkiye'ye asla nakdi yardım yapılmayacak. 4. Etnik ve dini gruplar ayaklandırılarak kaos neticesinde Güneydoğu ve Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz ilk etapta özerkliğe sonrasında Anadolu'dan ayrılmaya teşvik edilecek. 5. Altı parçalı federatif bölge planlaması hayata geçirilmek üzere merkezi ve otonom bölgeler pay edilecek.

28.05.2022

6. Türk askeri zayıflatılmış olarak silah ve tertibatı ile sınırlandırılacak. 7. Yunanistan'ın kıta sahanlığı hakki muhafaza edilmek üzere adalar ve boğazların denetimi Yunanistan'a bırakılacak.. 8. Ege Bölgesi'nde arazi ve köyler kamulaştırılıp acele devirleri yabancı ortak paylara bırakılacak. 9. Akdeniz de Türk varlığı sona erdirilecek gerekirse dinci radikal unsurlar ve Suriyelilere pay sözü verilerek kışkırtma ve kaos çıkartılacak.

28.05.2022

bana kalsa beklesin. oyları iyice çöksün.

TÜM YORUMLARI OKU (5)