Ankara Kulislerinde "AK Partili Yönetici Gayrimenkullerini Satıp Kaçıyor" İddiası

Ankara kulislerinde AK Partili bir yöneticinin başkentteki gayrimenkullerini satışa çıkardığı için “kaçıyorlar” iddiasının dolandığı öne sürüldü. Halk TV’den Barış Soydan, ekonomi yönetimi ile ilgili AK Parti’nin içinden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a eleştirilerin iletildiğini yazdı. 

Hayati Yazıcı'dan Erdoğan'a: Acil bir şeyler yapma ihtiyacı var

Barış Soydan, perde arkasında konuşulanlar diye şunları yazdı:

Gelelim perde arkasındakilere… Tıpkı Binali Yıldırım gibi partinin ağır topları arasında yer alan Hayati Yazıcı’nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ekonominin içinde bulunduğu duruma dair endişelerini aktarmaya çalıştığı, “Acil bir şeyler yapma ihtiyacı var” dediği iddia ediliyor. Kulislerde konuşulanlara göre Erdoğan, Yazıcı’ya işlerin rayına gireceği, az kaldığı cevabını vermiş.

Binali Yıldırım’dan Erdoğan'a oy kaybı uyarısı

Binali Yıldırım’ın da rahatsızlığını yazan Barış Soydan şöyle devam etti:

Binali Yıldırım’ın ekonomiyle ilgili eleştirilerini Metin Külünk’ten farklı olarak yüksek sesli olmadan dile getirmeye devam ettiği, “Gençler ve şehirlerde oy kaybımız ortada, dengeli gitmemiz ve merkezi hedeflememiz lazım, yoksa İyi Parti tahminimizden daha fazla oy koparabilir” dediği de söyleniyor.

“Abi kaçıyorlar”

AK Parti içinde ‘kaçıyorlar’ diye yorumlara neden olan konuyu ise şu şekilde yazdı:

Son olarak AKP’nin ileri gelenlerinden biriyle ilgili ilginç bir gelişme... Partide zaman zaman etkili görevler alan siyasetçinin son dönemde Ankara’daki gayrimenkullerini elden çıkardığı söyleniyor. Buna dair, hem de parti içinde yapılan ilginç bir yorum var: “Abi kaçıyorlar.” Bu bir yakıştırma olabilir. Ama parti tabanındaki psikolojiyi göstermesi açısından hayli ilginç bir yakıştırma…

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
20.07.2022

Sadece yöneticiler değil. Partiden nemalanmış herkes satıp paralarını yurtdışına aktarıyor. O mallar paralar dürüstlükle edinilmedi çok iyi biliyorlar ve kaçırma derdine düştüler. Ama güncel bişey değil bu yılbaşından beri böyle.

20.07.2022

Ayakkabı kutuları 👍

20.07.2022

Korkuyorlar yeni nesilden korkusunlarda 👏

20.07.2022

Seninkinden geçmiş herhalde Emrah bu kadar kıvrandığına göre.

20.07.2022

kim ne derse desin bu sefer büyük çatırdama var. Tüm personeline zorla oy verdirten büyük baş patronlar da dahil hepsi kesti ümidini reisten. Ekonominin bu kadar kötü olacağını bilmliyorlardı çünkü uçları kendilerine dokundu. Eeee her çıkışın bir inişi vardır. Artık inme zamanı geldi akpnin

20.07.2022

Pastronlara dokunan yok. Parası olan hala para katıyor servetine

TÜM YORUMLARI OKU (33)