Ankara Keçiören'de Bir Hastanede Doktor ve Hasta Arasında Kavga Çıktı: 'Bedavadan Para Kazanıyorsunuz!'

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan bir devlet hastanesinde yine doktorlar ve hasta yakınları arasında tartışma çıktı. Doktor, kendisine 'Yatarak para kazanıyorsunuz' diyen hastaya isyan etti.

Keçiören'de bir hastanenin aciline gelen hasta, doktor ile tartışmaya başladı. Doktorun 'Türkiye'de 80 tane el (mikrocerrahi) cerrahı kaldı. Siz böyle bağırın, doktorlar istifa ettikçe doktor doktor gezersiniz' diyerek isyan etti.

Güvenliklerin durdurmaya çalıştığı hasta, 'Sizin gibi g*tünün üstünde bedavadan para kazananlar gider işte' deyince ortalık karıştı. Doktor duyduklarına inanamayıp geri döndü ve 'Ben mi bedavadan para kazanıyorum? Ben günde 40 saat çalışıyorum' diyerek bağırdı.

Daha sonrasında hasta ve yakınları doktorun üstüne yürümeye başladı. Doktora 'Artistlik yapma, sen kimsin benim üstüme yürüyorsun?' diyerek bağıran hasta ve yakınları, güvenlikler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
13.07.2022

Sokak röportajında "En büyük zenginliğimiz hastanelerimiz, yardımlar. Önceden hastanede ameliyat olan bir vatandaş rehin kalıyordu şimdi öyle bir sıkıntımız yok. Hatta hastanedeki görevliyi bile dövüyorlar şu anda, öyle baskı yapıyoruz yani" diyen tip aklıma geldi. Cahili göklere çıkartıp okumuşa hakaret eder düşman diye gösterirsen, okumuşu cahile ezdirirsen, cahil de kalkar doktora g*tünün üstünde bedavadan para kazanıyorsun, artislik yapma der. Doktorlar gidincede bu cahiller ya bir köşede doktor doktor diye inleye inleye geberir ya da şifa bulmak için hacı hocaya gidip kendini, karısını, çocuğunu badeletir.

13.07.2022

Bedavadan para mı alıyormuş :D Ulan nöbetlerini saymasan çalışma saatleri sanayide çalışan bir işçi ile hemen hemen aynı! Onu geçtim dediği doğru el cerrahisi mikro işlemler. Sen A haber izlediğin için tabi 80 sayısına inanmıyorsun 80bin falan diye düşünüyorsun çok normal ama gerçekler ortaya çıktığında A haber değil de Ah haber diye diye kendini paralarsın.

Laf ettiği doktorun sıçtığı bok olamaz tipe bak doğmamış sıçılarak gelmiş dünyaya inşallah elsiz kolsuz bacaksız kal sürünerek geber itttttt

TÜM YORUMLARI OKU (33)