Ankara'daki Terör Saldırısı Sonrası Erdoğan'dan İlk Açıklama: Mesajı Putin'le Birlikte Verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BRICS Zirvesi için Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'a gitmişti. 

Erdoğan, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin mesajı buradan verdi. Erdoğan, saldırıyı kınadığını belirtirken, 4 şehit olduğunu söyledi. 

Rusya Devlet Başkanı Putin de 'Türkiye'ye başsağlığı diliyorum' ifadelerini kullandı. 

Ankara'da savunma sanayisinin kalbi TUSAŞ'ın 15 bine yakın kişinin çalıştığı tesisine terör saldırısı yapıldı. Saldırıda biri kadın 2 terörist etkisiz hale getirildi. Olayda 4 şehit, 3'ü ağır 14 yaralı var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırısına ilk tepkiyi BRICS Zirvesi için Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'dan verdi.

Erdoğan, saldırıyı kınadığını belirtirken, 4 şehit olduğunu söyledi. Rusya Devlet Başkanı Putin de "Türkiye'ye başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!

Popüler İçerikler

Mauro Icardi ile Barışan Wanda Nara'dan Çok Konuşulacak Üstsüz Poz!
Türkiye’nin Konuştuğu Savcı: Yenidoğan Çetesi Skandalını Ortaya Çıkartan Savcı Yavuz Engin Kimdir?
Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
YORUMLAR
23.10.2024

Kınamaktan başka ne işe yararsınız. Sizin sayenizde bu saldırılar oluyor

yaşadığımız şeyler kıyamet gibi , üst üste bitmek bilmeyen kötülükler zinciri. Kınamakla ülke düzelmiyor maalesef. Alıştırmaya çalışıyorsunuz sanırım kötülüğe. Nefes alamıyoruz artık. Sadece son ayda yaşadığımız bu kaçıncı sansasyon ? Çocuk cinayetleri , kadın cinayetleri , yenidoğan çetesi , teröristi meclise davet ve akabinde terör saldırısı yani inanılmaz şeyler bunlar. 1 tanesini dahi aylarca konuşmamız gerekirken daha beterini yaşayıp öncesini unutuyoruz yaa bıktık artık bu ülkede her açıdan sıkıntı yaşamaktan BIKTIK ! DÜZELTİN Bİ ŞEYLERİ YA NOLUR DÜZELTİN

23.10.2024

hmmm ülkemize saldirmayin kızarım baakk!!!

TÜM YORUMLARI OKU (24)