Ankara'da Yaşlı Adamı Otobüse Almayan Şoför Toplu Ulaşımdan Men Edildi

Ankara'da, Özel Halk Otobüsüne binmek isteyen 65 yaş üstü bir vatandaşa kötü muamele yaparak otobüse bindirmeyen şoför, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından süresiz olarak toplu ulaşımdan men edildi.

AA'nın aktardığına göre, Ankara Altınpark-Kuğulupark arasında sefer yapan özel halk otobüsüne binmeye çalışan Hasan Ünalan, otobüsün şoförü tarafından yakasından tutularak itildi. Ünalan, aynı zamanda şoför tarafından da otobüse alınmadı.

Toplu ulaşımdan süresiz olarak men edildi.

Olayın gerçekleşmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, durumu EGO Disiplin Kurulu'na sevk etti. Şoför için toplu ulaşımdan men edilmesine karar veren EGO Disiplin Kurulu parka çekilen otobüs için bu ay ödenecek bin 300 lira gelir yoksunluğu ücretinin kesilmesini de kararlaştırdı.

Geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şoför tarafından otobüse alınmayan Ünalan'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca Yavaş'ın gelecek günlerde Ünalan'ı makamında ağırlayacağı belirtildi.

Verilen karar, sosyal medyada da konuşuldu...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
25.04.2019

Oh be... Doğrudan men edilmiş.Umarım hep böyle olursun başkan,o zaman hep desteklerim seni.

25.04.2019

Kameralı cep telefonu almak isteyeni bile GBT'ye sokacaksın ülkede.

25.04.2019

Şimdi bu emsal kararı hayvanlık yapan şoförlerin gözüne sokalım ki insan yerine koysunlar bizi. Tıka basa dolu otobüste hala arkaya ilerleyin diye diye pestilimizi çıkartıyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (11)