Ankara'da İstek Parçayı Bilemeyen Müzisyeni Öldürdüler

Ankara Çayyolu'ndaki bir mekanda üç müşteri, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyeni öldürdü.

İstek parçayı bilmediğini söyledi, çıkışta grubun saldırısına uğradı

Olay dün gece Çayyolu semtindeki bir eğlence mekanında yaşandı. Bir grup eğlendikleri sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener'den şarkı istedi. Şener ise şarkıyı bilmediğini belirtti. Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Onur Şener, eğlence yerinin çıkışında ismi öğrenilemeyen bu kişilerin saldırısına uğradı.

Boğazından cam parçalarıyla yaralanan müzisyen hastanede hayatını kaybetti

Polis Memuru Minibüste Meslektaşını Yanlışlıkla Başından Vurdu

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürerken, hayatını kaybeden Onur Şener yarın Ankara'da toprağa verilecek.

Müzisyen Onur Şener'in öldürülmesi sosyal medyada da geniş yankı buldu

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Halı Silkeleme Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Popüler İçerikler

Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
02.10.2022

Mafya dizileri izleye izleye, ortalık kendini kahraman sanan sıçanlarla doldu

Bülent Ersoy u ayağından vuran adam bile mafyanın yanında kabadayı kalır çünkü sadece topuğuna sıkmıştı demek ki racon oymuş. Bu yorumu senin yorumunun altına yapıyorum çünkü herkes görsün okusun. Muhit Ümitköy, Çayyolu. Ankara nin elit semtlerinden. Mekanin müşterileri belli bir sosyo kültürel seviyeye sahip. Mekan Çankaya, kavaklıdere, bestekar gibi yerlere uzak olan Ümitköy semtinin bu tip mekan arayisinda olan sakinleri için bulunmaz Hint kumaşı gibidir. Onur Şener zaten bir beyfendi, düşünün kendisi 45 yaşında ama annesi dahi Ted koleji mezunu. Gelenler ilk izlenimlere göre göze çarpmış.mekan musterileri tarafından nerden çıktı bu kırolar diye bakışlara maruz kalmışlar. Musveddelerin ikisi çalışma bakanlığı müfettişi biri Tai çalışanı. Mevkileri sizi yanıltmasın. Sonuçta devletin kadrolarınin kimlere kaldığını hepimiz biliyoruz. Tam bir İslami faşizmin arabeskine döndük.

02.10.2022

Bitmiyorlar, ruh hastası cehalet dolu memleket. Yapılmayanların sonuçları bir kuşak sonra ortaya çıkar eğitime önem vermez sosyal ve ekonomik uçurumu büyütür nefret diliyle kindar nesiller yetiştirirsen ülke Texas'a döner. Suç oranları hiç olmadığı kadar arttı çözümü ise onlarca yeni cezaevleri yapmakta arıyorlar. Toplumsal yapı ve değerleri onları yeniden üreten mekanizmaları sorgulamayı hiç gerekli görmüyoruz. Bir insanı cinayet işleyebilecek kadar cahil sevgisiz kötü yapan nedenlerle yüzleşebildik mi. Çocukların yetişme rolüne yönelik ailede ve okulda başlayan bir uygulama var mı. Okullar da, daha aileden şiddetle zorbalıkla tanışan çocukları belirleyecek çalışmalar var mı. Medyanın siyasetçilerin şiddet ve şovenizm dışında ortaya koyduğu bir irade var mı. Demagojiden ibaret toplum. Hastalıklı öyle pislik öyle cani bir insan kitlesi türedi ki gerçekten yok yere ölüyor insanlar ve işin en kötü tarafı her an hastalıklı bir ruhun hedefi olma olasılığımız çok ama çok yüksek artık.

02.10.2022

Ben cumle kurmaya calisirken bozuk klavyede baktim siz herseyi yasmissiniz. Kelimesi kelimesine dogru yazdiklariniz.

02.10.2022

Vicdansız, şerefsiz 3 kuruşluk insanlarla yaşıyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (50)