Ankara'da Gezilecek Yerler Listesine AVM'leri de Ekleyen Twitter Kullanıcısı Sosyal Medyanın Diline Düştü

Güvenpark'ta dolmuşları mı geziyoruz?

Başkent Ankara'yla ilgili birçok şey söylendi, yazıldı, çizildi. Kimi Ankara'da 'hiçbir şey yok' kimi de 'öyle şey mi olur çok güzel yerlerimiz var' dedi.

'Çok güzel gezilecek yerlerimiz var' diyenlerden biri de Twitter kullancısı birthofbloom'du. Ankara'da gezilecek yer yok diyenlere inat bir liste hazırlamış.

@birthofbloom

Listede tam 42 yer var. Buraya kadar her şey normal fakat iş bir yerde ilginçleşiyor. Çünkü arkadaşımız gezilecek yerlere AVM'leri de yazmış. 😂

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.08.2019

Ben bu insanları anlamıyorum. Ankara gezilecek değil yaşanacak şehirdir. Ankara’yı kötüleyen insanların ortak söylediği şey “Ankara’da gezilecek yer yok”. Olum biz Ankara aşırı turistik gelin görün demiyoruz ki. Rahat yaşarsın diyoruz. Özellikle İstanbul’da yaşayanların tribi hiç çekilmiyor. Sanki bana her gün topkapıyı dolmabahçeyi ayasofyayı geziyolar. Lan kalabalık yüzünden işinden çıkınca evine gidemiyorsun hala bana İstanbul çok güzel bilmem ne. Evet şehir olarak çok güzel ama yaşamak için değil. Ankara gezmek için güzel değil ama yaşamak için güzel

07.08.2019

Topkapıya giriş 75 tl olmuş nere geziyorlar. Çok güzel özetlemişsin 👍🏻

06.08.2019

İnsana ağız dolusu küfür ettiriyor bu karşılaştırma artık, arkadaşlar Ankara bürokrasi şehri, Madrid gibi mesela, Madrid de Barcelona' dan daha az "çekicidir". Yanisi daha düzenli, biraz resmi, dolayısıyla Las Vegas doğumlu bazıları için sıkıcı ama daha az gettolaşmış bir yer. Başlatmayın karşılaştırmanızdan; İzmir' in Konaktan, Göztepe' den sonrasını da biliyoruz, mesela Bayraklı' nın tepelerinde Oksijene doyuyorsun değil mi? İstanbul' un Kağıthane Levent ayrımını da biliyoruz, Fatih'in güzide bir Arap şehri olduğunu da. Ankara bir büyükşehir imkanlarını sunup ama keşmekeşe dönmeyen bir şehir bu kadar net bir tarafı vardır Ankaralılar için. Günü sonsuz yetişme telaşları içinde dünyanın en kalabalık 10' unda olan İstanbul' da geçirin. Biz çok mutluyuz buralarda yer işgal etmediğiniz için, gelmeyin de mümkünse de neft sürülmüş gibi gidin.

06.08.2019

Belirtilen çoğu yer gayet rahat şekilde gezilebilir. (Ankara Kalesi'de dahil) Görülmesi gereken mi?? Onu bilemem. :))

TÜM YORUMLARI OKU (25)