Ankara’da Facianın Eşiğinden Dönüldü: Teravih Namazı Kılan 16 Kişi Hastanelik Oldu

Ankara’da bulunan bir camide teravih namazını kılan vatandaşlar, caminin doğal gaz sistemindeki sızıntı sebebiyle fenalaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda AFAD ekibi, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Gaz sızıntısı nedeniyle fenalaşan 16 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte vatandaşlar teravih namazı için camileri doldurmaya başladı.

Sözlükte “rahatlatmak, dinlendirmek” anlamındaki terviha kelimesinin çoğulu olan teravih, Ramazan Ayı’na mahsus olmak üzere yatsı namazından sonra kılınan namazı ifade eder. 

Ramazan Ayı’nda vatandaşlar, ibadetlerini eksiksiz yerine getirmek için teravih namazlarını da kaçırmamaya çalışıyor.

Ankara’da teravih namazını kılmak için camiye giden vatandaşlar ise ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören ilçesi Karşıyaka Mahallesi Bağlar Caddesi’nde bulunan Fatma Bacı Camii’nde teravih namazı kılınırken cami cemaatinden rahatsızlanan kişiler oldu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekipler, caminin kadınlar mescidi bölümünde karbonmonoksit gazı sızıntısı tespit etti. 

Gazdan etkilenen 16 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, olayla ilişkin soruşturma başlatıldı.

Olay yerinden görüntüler 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Dilan ve Engin Polat Çiftine Uyuşturucu Gözaltısı: İfadelerinin Ardından Serbest Kaldılar
Cübbeli Ahmet Çakarlı Lüks Aracı Böyle Savundu: "Zekatı Veriliyor"
Dilan Polat, Haklarında Çıkarılan Gözaltı Kararıyla İlgili Konuştu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
YORUMLAR

Tanju Özcan bu konuda uyarmıştı. İşletmelerin ve binaların mecbur olduğu her türlü denetim ve uygulama camiler için de istisnasız uygulanmalıdır.

02.03.2025

Bu ülkede insanın zerre kıymeti yok... 😡😡😡

02.03.2025

zaten bişey olmazdı, allah ibadet edenleri kurtarırdı. 1755 lizbon depremi mi? o da zaten milyon yılda bir olurdu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ