Ankara'da Dilencilik Yapan Kadının Dudak Uçuklatan Kazancı: 'Ramazan Olsa 700 Lira Kazanırdım'

Ankara'da dilencilik yapan yaşlı kadın işe taksiyle gidip gelirken söyledikleriyle şok etkisi yarattı. Günde 500 lira topladığını söyleyen kadın Ramazan'da 700 liraya kadar kazanıyormuş.

Popüler İçerikler

Özgür Demirtaş’tan Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf Açıklaması: “Farklı Düşünüyorum”
Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
YORUMLAR
02.08.2018

Dilenciye para veren adam aklını yemiştir aklını. Ekmeğe sürülecek akıl yoktur o adamda. İhtiyacı olan kimse gururundan dilenemez. Sevap mı işleyeceksin? Paranın zekatını mı vereceksin? Sadaka mı vereceksin? Önce akrabana, çevrene bakacaksın. Yoksa ihtiyacı olan gideceksin bir okula gerçekten ihtiyacı olan bir öğrenci bulup vereceksin zekatını, sadakanı. Bir zahmet hak edeni bulmak için de biraz çaba harca!

02.08.2018

yok para almıyorum diyip yandan para veren çocuğun parasını alması muhteşem ya :D vermeyin abicim aklınız mı yok kızılayda paulmark önünde görme engelli selpak yara bandı satan bi abimizle yine meşrutiyet köprüsünün orada ayakkabı bağı yara bandı selpak gibi ufak malzemeler satan engelli başka abimiz var gidin onlara faydanız dokunsun emek hırsızlarına değil. birde kızılayda bunun 15 yıldır memleketine dönemeyen abla cinsi var ne memleketmiş bi türlü otobüs parası toplayamadı dönmek için

02.08.2018

Ayda 1600 lira kazanmak için belirli uzuvlarından ter akan insanların hakkını nasıl ödeyeceğini de bir ara düşünürsün umarım teyze, kimsenin hakkı kimsede kalmaz unutma.

TÜM YORUMLARI OKU (13)