Ankara'da Başıboş Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Tunahan Yılmaz'ın Babasının Feryadı Yürekleri Yaktı

Geçtimiz günlerde, Ankara Keçiören Kafkaslar Ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz, okulunun önünde köpeklerin saldırısına uğramış, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı hatırlarsanız.

Sizinle burada paylaşmıştık;

Keçiören'de Sokak Köpekleri Bir Çocuğa Saldırdı: Yoğun Bakıma Kaldırılan 10 Yaşındaki Çocuğun Durumu Kritik

Hastanede yaşam savaşı veren Tunahan'ın babası yaşananları anlattı.

"Ben çocuğumu gözlerimle gördüm, benim çocuğumun yaşama şansı yok." diyen baba "İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı." dileyerek yetkilileri göreve çağırdı.

👇

Tekirdağ'da Başıboş Bırakılan Pitbull Cinsi Bir Köpek Bir Kadına ve Kucağındaki Köpeğe Saldırdı
İsrail'i Protesto Eden Bir Vatandaş Kahve İçen İnsanlara Hakaretler Savurdu: "Sizde Şeref, Haysiyet Yok"
Okula Gelirken Islanan Ayaklarını Dersten Önce Sobada Isıtmaya Çalışan Öğrenciler Öğretmenlerini Duygulandırdı

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR

"Hayvan hakları savunucusu"ları! bu vebal sizin boynunuza asılmış tabeladır. Nelere sebep olduğunuzun farkında değilsiniz.

09.12.2023

Hayvan haklarını savunanlar sokaktaki köpeklere tecavüz edilmesin, zehir verip öldürülmesin derdinde Cengiz, neden bahsettiğinden haberin yok. Hayvanseverler çok mu memnun sence hayvanların sokaklarda başı boş , aç sefil dolaşmasından. Yıllardır hayvanseverler, sağlıklı barınaklar inşaa edin, devlet bu sorun için ödenek ayırsın , kısırlaştırın diye bağırdı durdu, skne takan oldu mu, olmadı. Bu vebal umursamayan hükümetin yada yerel yönetimlerin değil hayvan haklarına riayet edenlerin öyle mi ?

09.12.2023

Köpeklere çözüm bulunmalı gerçekten gece gece çeteleşip saldırıyorlar... öldürmek, barınakta aç susuz bırakmak çözüm değil iyi bir veterinerlik hizmeti verip kısırlaştırma yapılmalı...

09.12.2023

benim çocukluğumda sokakta çok köpek olurdu hiç böyle birşey yaşanmazdı ama şimdi sürekli köpek saldırısı oluyor değişen ne anlamıyorum bu durumu dehşet verici bir hâl aldı... çok acı inşallah Tunahan iyileşir kendisinin ve ailesinin acıları diner dualarım onunla 🙏

09.12.2023

Eskiden her mahallenin 1 yada 2 köpeği olurdu.Mahalleli sahip çıkardı.kopekte halkla iç içe olurdu. şimdi her apartmanın önünde neredeyse 3-4 köpek var. köpekler sahipsiz. Bide toplu olunca sürü psikolojisine girip saldırıyorlar.Tek çözüm kısırlaştırmak. Memlekette vasıflı insan kalmadığı için onunda yaptıracak kimse yok.

TÜM YORUMLARI OKU (11)