Anka Ekonomi Müdürü Bora Erdin, Belediye İhalelerinde Yaşanan Yolsuzlukları Anlattıkça Sinirleriniz Bozulacak

Fıkra gibi... Anka Ekonomi Müdürü Bora Erdin, katıldığı bir programda isim vermeden bir belediye ihalesinde gözlemlediği yolsuzlukları anlattı. O anlar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Video için 👇

Popüler İçerikler

MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
YORUMLAR
07.02.2022

Bunlar duyduğumuz dinlediğimiz şeyler. Devran değişirse sanırım yıllarca bu yolsuzlukları duyacağız. Muhtemelen işte o zaman yeni cezaevlerine ihtiyacımız olacak.

07.02.2022

Meşhur bir fıkra vardır, "Mecliste kapılardan biri bozulur. Meclis yetkilisi bir marangoz ve bir müteahhit çağırıp teklif ister. Marangoz ölçer biçer hesaplar ve "500 liraya yaparım" der. Yetkili müteahhit'e döner, daha cümlesini bitirmeden müteahhit "2500!" der. Yetkili şaşırır. "Yahu adam o kadar ölçtü biçti hesapladı da söyledi, sen nasıl bu hesabı yaptın da söyledin?" diye sorar. Müteahhit "Hesap kolay efendim" der, "1000 size, 1000 bana, 500'de arkadaşa öderiz olur biter". Tabii bu fıkrada nihayetinde iş doğru şekilde yapılıyor. Anlatılan olayda iş de yok ortada...

07.02.2022

Allah yapanı da, yaptıranı da ne biliyorsa öyle yapsın. Ancak şunu da söylemek istiyorum bu işin partisi falan yok hepsi aynı. Rüşvetsiz hiçbir şey olmuyor bu ülkede. Güzel ülkemizi yiye yiye bitiremediniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ