Anıtkabir'i Ziyaret Eden İnce, Atatürk ile Arasında Benzerlik Kurdu

Muharrem İnce, İngiliz basınında çıkan haberler üzerinden Atatürk ve kendisi arasında benzerlik kurdu.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bugün partililerle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.Anıtkabir ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İnce, İngiliz basınında çıkan haberler üzerinden Atatürk ile kendisi arasında benzerlik kurdu. İnce, şu ifadeleri kullandı:

'İngiliz Daily Mail 8 Haziran 1920 tarihinde yazmış 'Asi Mustafa Kemal' , 14 Haziran 1920 tarihinde yazmış 'Küstah Kemal'... İngiliz Reuters 5 Nisan 2023 tarihinde yazmış 'Ayrılıkçı İnce'…

İnce, ayrıca bugünkü ziyaretinde Anıtkabir defterine şu notu yazdığını aktardı:

'Ey Büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime; akıl, ahlak ve adalet mirasınıza sonuna kadar sahip çıkacağıma ant içerim. Kurduğunuz Cumhuriyeti emanet ettiğiniz gençlerle birlikte ilelebet yaşatacağız. Ruhunuz şad olsun.'

İnce'nin paylaştığı video 📹

Reuters'tan Dikkat Çeken Muharrem İnce Analizi: 'Seçim Sonuçlarını Doğrudan Etkileyecek'

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
05.04.2023

Atatürk e benziyor mu orası tartışmalı konu lakin birileri gibi koftiden Atatürkçü olmadığı kesin

05.04.2023

Özellikle çözüm sürecinde İsmet Paşa'yı basamak olarak kullanıp Atatürk'e saldırırken o koftiden Atatürkçülerin çok ekmeğini yediniz. İş devlet düşmanlığına kadar gitti fakat bu "CHP" adı üzerinden yapıldığı için kimse anlamadı. Başta koftiden Atatürkçü olanlar.

05.04.2023

Atatürkçü adam koltuk için arkadaşlarını satar mı? Bunu şimdi aday olduğu için yazmıyorum. CHP genel başkanlığına aday olarak KK'nın koltuğunu kurtarmasına ve kendisine ilerisi için söz almasına istinaden yazıyorum.

05.04.2023

İnce mi sattı :D

05.04.2023

Yine popülist bir hareket yine İnce. Hiç bir kadrosu olmayan, laf olsun diye onu yapıcam bunu yapıcam diyen bir adam Atatürk ile kendini karşılaştırıyor. Allah aşkına sen Atatürkün tırnağı olamayacak, onun adının arkasına sığınan birisin. Hiç bir kendine ait bir fikrin yok senin, popülizimle arkana aldığın kitleyle Atatürkün fikirlerini kirletme bari. Yorumlarda akp trolleri gelmiş en büyük Atatürkçü ilan etmiş, tabi anlamadıkları konu olduğu için normal karşılamak lazım.

TÜM YORUMLARI OKU (21)