Anıtkabir'de Nöbet Tutan Askerler, Nöbet Sırasında Gülerlerse Ne Olur?

Gezdikçe Bilelim isimli YouTube kanalı, Anıtkabir'de daha önce nöbet tutan ve nöbet sırasında güldüğü için ceza alan Hasan ile röportaj gerçekleştirdi.

Hasan, nöbet sırasında gülen bir arkadaşının 55 gün askerliğinin uzadığını ve kendisinin de nöbet sırasında güldüğü için ceza aldığını ve ikinci bir emre kadar bir gün 1-3, diğer gün ise 3-5 nöbeti tutturulduğunu söyledi.

İşte o röportaj: 👇

Kaynak: @gezdikcebilelim

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
31.10.2022

Anıtkabir ile ilgili değil ki sadece bu, askeriyenin ciddiyeti vardır. Türk ordusunun dünyanın sayılı orduları içinde olmasının bir nedeni var

La bu millette salak yemin ediyorum gulduruyon da noluyo amk tovbeya

31.10.2022

Orda nöbet tutan askerler için kendi istekleriyle orda duruyorlar zorla değil diyenler vardı,isteyerek durmayı bırak bunun için mesleği bırakan bile vardır baskıya bak.

01.11.2022

Senin ve yorumunu begenenlerin askeri disiplinden gecmediginiz bariz ortada ztn. Siz siranizi ancak ve ancak Türkiye,Atatürk,Cumhuriyet uzerinden nasil bir karsitlik bildiririm diye kullanirsiniz. Vatan topraginda tepinir sosyal aglarda kin, nefret olusturmaya calisirsiniz. Senin kutsal gorev tanimin birilerini yalama olabilir işine öylesi geliyordur sana kimse niye yaliyorsun diyor mu? O zmn sende Bu ulkede yasayip bu ulkenin ekmegini yiyip anlamadigin ve anlayamayacagin seyler uzerinde yorum yapma hadsizlik hic yapma Ölüye saygisi olmayanlardan Türk askeri ve disiplinini anlamasini beklemeyiz. Türkiyede işler ehline birakilmadigindan bu yana fazla olmaya basladiniz ama bunlarda son cirpinislariniz.

TÜM YORUMLARI OKU (17)