Anıtkabir'de Devlet Töreni

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılında Anıtkabir'de düzenlenen devlet töreniyle anıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulundu.

Erdoğan, ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı ve şunları yazdı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'Aziz Atatürk, bugün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümünde Kurtuluş Savaşımızın muzaffer komutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu olan zatıalinizi bir kez daha hürmetle, tazimle yad ediyoruz. 'En büyük eserim' diyerek bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyete sahip çıkmayı görev biliyor, her anlamda daha güçlü, itibarlı ve müreffeh bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Terör örgütlerinin, ihanet çetelerinin ve bunların maşa olarak kullanan karanlık odakların huzurumuzu, istikrarımızı ve bin yıllık kardeşliğimizi bozmasına, ülkemizi hedeflerinden alıkoymasına asla izin vermeyeceğiz. Ruhun şad olsun.'

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
YORUMLAR
10.11.2016

ah be paşam, kimlerin eline düştü bayrağımız, kimlerin eline düştü, arkandan "sözde" yas tutma törenleri, ATATÜRK VE LAİKLİK DÜŞMANLARI, sözde vatan severlik yapıp shovlarını sergiliyorlar.

10.11.2016

Senin yaverin Salih Bozok sen hayata gözlerini yumduğunda “Paşa oraya yalnız gidemez” diyerek intihar etti, onların yaveriyse ellerine geçen ilk fırsatta boğazlarına kemeri geçirdi. Sana da Salih Bozok`a da Allah rahmet eylesin.

10.11.2016

salih bozok intihar etti ama hayata döndürdüler kendisini..

10.11.2016

Senin Mustafa Kemal Ataturkle su an ayni statude olman ne kadar trajikomikse kurdugu cumhuriyeti kendi menfaatlerine uygun sekillendiriyor olmanla birlikte essek gibi oraya gitmis olman da bir o kadar trajikomik :)

TÜM YORUMLARI OKU (23)