Anıtkabir'de Atılan 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganları Sosyal Medyanın Gündeminde

Cumhurbaşkanı Erdoğan30 Ağustos törenleri kapsamında Anıtkabir'e giderek çelenk bıraktı, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Tören sırasında sınırlı sayıda ziyaretçi alınan Anıtkabir'de Erdoğan'a yönelik sloganlar atıldı. Görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Resmi tören bitene kadar vatandaşların Anıtkabir'e girmesine izin verilmedi. Resmi tören sırasında atılan sloganlar ise böyle görüntülendi. 🎥

Sosyal medyadan tepkiler 👇

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
30.08.2020

İzlerken utandım, her zamanki gibi bindirilmiş kıtalar kendilerine yakışanı yapmış. Yenikapı mı lan orası, provokasyona pis siyasetinizi alet etmeye adam başı 20 tl yeter, emisyonunuza çok bile.

30.08.2020

Recep efendi ne yaparsan yap asla bir lider olamayacaksın! Öyle zorlama işlerle olacak olsa bugün tarihte ki bir çok despot saygı ile anilirdi!

30.08.2020

O bir ülke lideri değil, akepe genel başkanı! Yani olsa olsa senin gibilerin lideri olur! Bir ülke lideri olmadığı için de kendi partisinin çıkarları doğrultusunda davranıyor olması onun bir despot olduğunu gösterir. Ayrıca despotluk öyle sadece yazı yazanlara tepki vermeye olmuyor. Kanımca hepsinin sırası var ve sıra daha bize gelmedi! Şuan toplum önünde ki insanları yazılarından dolayı despotluga maruz bırakıyorlar yarında biz! Senin o küçük beynin almaz işte bu konuları! Ancak portakal vitamin hikayesi ile kendinizi uyutursunuz! Despotizmi bir araştır! Öyle kurulu robot misali oradan buradan duygularını aynı kalıp cümleler ile yollama sağa sola

30.08.2020

Ona da anlayış gösterin biraz. Memleketin en büyük makamına gelmiş. Üstelik ondan bağımsız olan kurumları bile hileyle bir şekilde kendisine bağlamış. Bu memlekette kimseye hesap verme zorunluluğu yok. Ama yıllar evvel ölmüş Atatürk'ün gölgesinden kurtulamıyor. E tabi bünye biraz sinir yapacak doğal olarak.

30.08.2020

🤭 Çok doğru

TÜM YORUMLARI OKU (94)