Anısı Olan Şarkı Videosu Çekerken Oyunculara Taş Çıkaran Performansa İmza Atan TikTok Kullanıcıları

TikTok'ta @irmak.unal adlı bir kullanıcının anısı olan şarkılarla ilgili çektiği video kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Her şartta 'o' şarkının dinleceğini anlatan TikTok kullanıcılarının performansı ise adeta oyunculara taş çıkardı. Videoya gelen yorumlar ise bunu kanıtlar nitelikte...

Şarkılar içimizdeki duygulara en iyi ve doğru şekilde tercümanlık eder. Söylemekten bir an olsun bıkmadığımız hatta her şartta dinlediğimiz parçalar da var.

Ehh bir de anısı olan şarkılar var... Kimisi yüzümüzde gülücükler açtıran o parçaların bazıları da içimizden kopup giden duyguların hüznünü yansıtır.

@irmak.unal adlı bir Twitter kullanıcı tam olarak bu durumu anlatan bir video çekti. Paylaşımına da ''Ölmüşsündür ama anısı olan şarkı çalmaya başlamıştır'' notunu düştü.

Video oldukça iyi, bu konuda hiçbir sözümüz yok. Yıldız Tilbe'nin ''Vazgeçtim'' şarkısının çaldığı paylaşımda asıl dikkat çeken nokta şüphesiz ki, videodaki kişilerin ne kadar iyi bir oyunculuk sergilediği.

Öyle başarılı bir performans sergilemişler ki, gerçekten trafik kazası geçirip geçirmediklerini anlamak güç hale gelmiş.

Video çeken üç kız arkadaşın ''oyunculuğun böylesi'' dedirten paylaşımlarını da buradan izleyebilirsiniz

Tabii TikTok ve Instagram'da kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan paylaşıma onlarca yorum ve beğeni geldi.👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlginizi Çekebilir

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'na Düşmesi Sonrası Dursun Özbek'in Tepkisi Gündemde
Tablodan Başka Her Şeye Benzeyen Çağdaş Sanat Eserine Yaptıkları Benzetmelerle Güldüren Kişiler
Yapay Zekayla Oluşturulduklarına İnanamayacağınız Akıllara Durgunluk Verecek Görseller!

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
01.09.2023

Kaza olmadığını anlamak için 3 kere izleyen arkadaşa diyecek bir şey bulamadım

01.09.2023

Demek ki anne sütünde ilk kez 2022 yılında plastik bulundu! haberi yanlış nereden baksan bi 15 sene daha önce bulunmuşta o zaman bunu keşfedememişler

01.09.2023

Evet kaza geçirdikten sonra ben de gülüyorum böyle..

01.09.2023

Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: - Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir. Müthiş heyecanlanan adam: - Evet, galiba haklısın, diye cevap verir. Kadın şaşkınlıkla; - Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız, derken şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar: - Sen içmeyecek misin? Kadın cevap verir: - Hayır, ben polisi bekleyeceğim!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ