Animasyon Filmlerinden Gözden Kaçan 10 İlginç Detay

Animasyonlarda birçok detay görmek mümkün. Bu detaylardan bazılarını sizler için derledik. Gelin bu detaylar nelermiş birlikte bakalım...

1. Frozen

Frozen filminin eğlenceli karakteri Olaf'ı hepimiz çok sevdik. Filmde Olaf'la ilgili çoğu kişinin fark edemediği bir ayrıntı var. Olaf şarkısını söylerken bir sahnede elinde içecek tutuyor. Bu içecekteki buzların şekline bir daha izlerken dikkatli bakın. Çünkü buzlar Olaf'ın şekliyle aynı!

2. Lion King

Aslan Kral filmindeki Scar hepimizin nefretini kazanmış bir karakter. Kendi abisini acımadan öldüren Scar, Aslan Kral'ın aslanlar arasındaki tek kötü karakteri. Böyle olunca onu diğer iyi aslanlardan ayırmak için ona farklı bir özellik vermişler. Aslan Kral'da pençeleri olan tek aslan Scar. Bu detayla Scar'ın kötülüğünü vurgulamak istenmiş.

3. Cars

Arabalar animasyonunda yer gök araba! Bunu söylerken sadece araba karakterlerinden bahsetmiyoruz. Bunun dışında başka şeyler de araba şeklinde. Bir daha izlerken dağlara dikkatle bakmanızı öneririz çünkü bu detay sizi şok edecek. Arabalar filmindeki dağlar bile arabaya benziyor.

4. Coco

Coco filmi kalbimizi ısıtan bir filmdi. Filmde gördüğümüz Ernesto'nun gitarındaki bir detay, filmin sonu hakkında spoiler veriyor. Bu filmdeki gitarın yüzü meğer bize filmin sonunu söylüyormuş. Gitardaki yüz aslında Hector'un yüzü. Bunu altın dişten anlamak mümkün!

5. Frozen

Frozen'dan bir detay daha. Filmde Elsa'nın kraliçeliğini ilan etmek için sarayda bir şenlik düzenleniyor. Bu şenliğe tüm dünyadan katılımlar oluyor. Katılanlardan biri ise hepimizin tanıdığı bir prenses. Dikkatli izleyenlerin yakaladığı bu prenses hepimizin upuzun sarı saçlarıyla tanıdığı Rapunzel'den başkası değil!

6. Inside Out

Ters Yüz filmi izleyen herkesi hem güldüren hem hüzünlendiren filmlerden. Çocuklardan yetişkinlere herkesin bayıldığı film farklı ülkelerde farklı şekilde yayınladı desek, ne dersiniz? Filmde Riley'in brokoliden nefret ettiği bir sahne vardı, bunu biz böyle izlesek de her ülke için brokoli kullanılmamış. Bazı ülkelerde brokoli anlamlı olmadığı için tabakta başka bir sebze yer almış.

7. Lilo and Stich

Lilo ve Stiç filmi herkesi güldüren filmlerden. Çocukların özellikle çok ilgisini çeken Lilo ve Stiç filminin bir sahnesinde başka bir filme gönderme var. Odada oturdukları sahnede arkada bir poster bulunuyor, bu posterde Mulan'ı görmek mümkün.

8. Big Hero 6

6 Süper Kahraman filminde de başka bir filme gönderme var. Bu filmde bir sahnede polis istasyonundayız. Bu polis istasyonunda ne olabilir diye düşünebilirsiniz. Polisin yanındaki panoda birçok belge asılı. Bunlardan birinde de Frozen filminden tanıdığımız Hans var. Belli ki Hans polis tarafından aranan biri.

9. Inside Out

Ters Yüz filminde ailecek yemek yedikleri bir sahne var. Bu sahnede Çin yemeği yiyorlar. Bunda ne var diyebilirsiniz ama bu Çin paket servis kutularının daha birçok filmde yer aldığını biliyor muydunuz? Inside Out dışında A Bug's Life, Ratatouille, The Incredibles, Toy Story gibi birçok filmde bu paket servis kutuları yer alıyor.

10. The Little Mermaid

The Little Mermaid filmi en eski animasyonlardan biri. Burada başrolümüz Ariel'in 6 kız kardeşi var. Peki bu kız kardeşlerinin adlarını hiç hatırlıyor musunuz? Hatırlamıyorsanız biz hatırlatalım ama önce bu konudaki detayı paylaşalım. Ariel'in kardeşlerinin adlarının hepsi A ile başlıyor; Arista, Attina, Adella, Alana, Andrina ve Aquata...

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!