Aniden Yüklenen Eril Enerjisini Yükseltmeye Baş Koyan Kerimcan Durmaz'dan "Neler Oluyor?" Dedirten Hamle!

Son zamanlarda aniden yükselen eril enerjisiyle gündemden de dillerden de düşmeyen Kerimcan Durmaz'ın son duyurusu 'neler oluyor?' dedirtti!

Uzun bir süre ortalıktan kaybolduktan sonra, birkaç ay önce hayatımıza fazla hızlı bir giriş ve de dönüş yapan Kerimcan Durmaz, şimdilerde eskisinden de çok konuşuluyor biliyorsunuz.

Yakın arkadaşı Samet Liçina'yla çektiği videolarla gündeme gelen Kerimcan, en çok da aniden beliren ve hiç de alışık olmadığımız "eril" enerjisiyle dikkat çekiyor.

Kısa bir süre önce YouTube kanalına annesini konuk eden Kerimcan, o bölümde "evlilik için söz veremem ama çocuk için verebilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Ne olduysa da takım elbiseleri çektiği yılbaşı programının üstüne annesiyle yayınladığı bölümden sonra oldu zaten!

"Eril enerji sana inanılmaz yakıştı" yorumlarını gören ve birden kendisine yükselenleri gören Kerimcan, eril enerji yaydığı pozlar ve videolar paylaşmaya başladı.

Önce makara diye düşünüyorduk ki bu sefer de imaj değişikliğine gitti kendisi, sakalları iyice uzattı, saçlarını kestirdi ve kendi tarzından çok uzak bir modele soktu!

Son bombayı ise geçtiğimiz saatlerde patlatarak bu sefer herkesin durumu ciddiye almasına ve küçük bir şok geçirmesine sebep oldu! "Siz sormadan ben söyleyeyim" diyen Kerimcan Durmaz, dudak dolgusunu eritmek için randevu aldığını açıkladı...

Hazırsanız, sizi yorumlarla baş başa bırakıyoruz!

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Söz sizde! Hadi yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Aşk Doludizgin: Birlikte Köln Tatiline Çıkan Taze Sevgililer Birce Akalay ve Hakan Kurtaş Romantizme Doyamadı!
Başı Dertten ve Davadan Kurtulmayan Pucca'dan Radikal Karar: "Mental Sağlığım Artık Kaldırmıyor"
Zeki Müren'in Kuzeninden Filmle İlgili İddialar Hakkında Açıklama: "Onunla Bu Yolda Yürümeyi Ben İstedim"

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
26.02.2024

🤦 yapılan haberin boşluğu ve içerik için kullanılan dilin saçmalığını geçiyorum çok boş falan da neyse. Bir kere bu eleman dünyanın parasını kazanmıştır mutlaka ve yine kazanıyordur. ikincisi bu eleman erkek değil mi? kendisini bir erkek olarak tanımlıyor değil mi? hatta bu uçakta birisine göndermelik video çekip paylaşmıştı falan. eleman daha ne yapsın gelip içeriği hazırlayan kişiyi yatırıp şey mi etsin?! içeriği hazırlamaya çalışanların kalitesi düşüyor

26.02.2024

Geldi yine bizim ex prime minister gelini.. ısıtıp ısıtıp getirin aq. Para mı veriyor ne bok yiyor…

26.02.2024

Demek ki gebes sevgilisi erkek gibi ol artık demiş roller değişti kerimcan gebes e kayacak 😁😅

26.02.2024

Bence hep kayıyordu.

TÜM YORUMLARI OKU (15)