Ani Bir Kararla Diziden Ayrılan Gülsim Ali'nin Gönül Dağı Açıklaması Tepki Çekti!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı'nın sevilen karakteri Dilek'e hayat veren ve daha sonra ani bir şekilde diziden ayrılan Gülsim Ali'nin Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuk oldu. Dilek ve Gönül Dağı'yla ilgili konuşan Gülsim Ali'nin açıklamaları tepkiyle karşılandı.

Gönül Dağı, başrollerini Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk'ün paylaştığı içimizi ısıtan, masalsı bir hikayeye sahip başarılı dizilerden bir tanesi.

Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini anlatan dizide başarılı bir şekilde canlandırılan karakterlerin hepsini çok sevdik.

Dilek ve Taner'in aşkını ise yüreğimizde hissederek izlemiştik. Fakat, ani bir kararla Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali'nin diziden ayrılması bütün büyüyü bozmuştu.

Gülsim Ali'nin Sivrihisar’daki hayatın zor olması nedeniyle ve İstanbul'daki hayatını özlediği için diziden ayrılmak istediği iddia edilmişti. Bunun aksini söyleyen bir açıklama da yapılmamıştı.

Diziden ayrılmasıyla ilgili Birsen Altuntaş'a konuşan Gülsim Ali, "Güzel bir sahneyle o çocuğa dokunmak isterdim. Taner’in, Dilek’in mutluluğunu oğullarıyla görmek isterdim. Hikayeleri yarım kaldı. Masaldı o." dedi.

Röportajın o kısmını buradan izleyebilirsiniz:

Bu sözleri duyan Gönül Dağı izleyicisi de Gülsim Ali'ye tepki gösterdi. Birçok kullanıcının diziye geri dönmek istediğini söylemesini 'Saygısızlık' olarak gördü.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Survivor'a Geri mi Dönüyor? Survivor Turabi Tüm İddialara Son Noktayı Koydu!
İslamiyet'e Yönelmişti! Eski Manken Yaşar Alptekin'in Son Hali Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
19.02.2024

Ayrılma sebebi kendi isteği mi yoksa senaryo gerepi mi bilmem ama iş işten geçmiş. Şahsen Selma öğretmen karakterini daha çok sevdim. Oyuncu olarak Melis hanım çok başarılı ve oldukça doğal bir güzelliğe sahip. Karakter olarak da karısına bu kadar bağlı olmasınj bildiği halde bir adamı karşılıksız yıllarca beklemiş ve temiz duygular beklemiş. Tabi instagram ve youtube yorumlarında görüyorum ki bazıları Selma öğretmenden nefret ediyor. Sanırım bu insanlar diziyi izledikleri halde diziden hiçbir hayat dersi öğrenmemişler. Öyle ot gibi izleyip Dilek daha iyiydi diye söylüyorlar şimdi.

19.02.2024

Sivrihisardaki hayatın zor olması evet. Sivrihisardan Eskişehire ulaşım eşeklerle sağlandığı için kadın haklı

Gülsim Ali İlhan, hiçbir zaman diziden kendi isteğiyle ayrıldığını söylemedi, bu yönde hiçbir açıklama da yapmadı. Sadece kendi isteğiyle ayrıldığı İDDİA EDİLDİ. Ama bizim millet herşeyi yanlış, eksik ya da anlamak istediği gibi anlamaya yönelik kulaktan dolma bir millet işte. Ancak kültür mantarı kadar kültürlü bir millet olunca böyle oluyor. Yahu ben bile en yakınlarımla ve akrabalarımla dahi herşeyi konuşamıyorum; çünkü sözlerim ya bağlamından koparılıyor, ya çarpıtılarak hiç alakasız yönlere çekiliyor, ya da laf taşınıyor; neticede arkamdan olmadık şeyler konuşuluyor, hak etmediğim laflar yiyorum. Ünlüler Ne yapsın...

Yani dizinin senaristi diziye nasıl yön verirse öyle şekilleniyor. Oyuncularla bölüm başına sözleşme imzalanır, sözleşme dolmadan yapım şirketi sözleşmesi dolmadan feshettiği oyuncuya tazminat öder. Oyuncu feshedecek olursa tazminatı oyuncu öder. Senarist, sözleşmenin sonunda senaryoya Dilek'i öldürerek yön verince Dilek'in Gönül Dağı'ndaki hikayesi de bitti. Hepsi bu. Yahu ben ortaokul(ilköğretim) mezunuyum ama sözüm ona yüksek tahsillilerin dahi mantık yürütmekten bile aciz oluşuna hayret ediyorum. İşte bizdeki eğitim sistemi böyle nesiller yetiştiriyor demek ki. Bunun başka izahı yok.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ