Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Kızı Shiloh Jolie Pitt'in Cinsiyet Değişimi İçin Tedaviye Başladığı İddia Edildi!

Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanmalarına rağmen, hala birçok insanın favori çifti.

Çiftin 6 tane çocukları olduğu için sık sık bir araya geliyorlar.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in ilk biyolojik çocukları olan Shiloh Jolie Pitt son günlerde magazin gündeminden düşmüyor.

Nedeni ise 13 yaşındaki Shiloh'un cinsiyet değiştirme sürecine başlamış olduğu iddiası...

İddialara göre küçük yaşlarından beri erkek gibi giyinen Shiloh, cinsiyet değiştirme sürecini hormon tedavisi almaya başlayarak başlattı.

Shiloh'un kendisine John adını verdiği değişiklik tamamlandıktan sonra da yine bu adı kullanmaya devam edeceği ileri sürüldü.

Angelina Jolie ve Brad Pitt ise daha önce verdikleri bir röportajda kızları böyle bir karar alırsa sonuna kadar arkasında olacaklarını söylemişlerdi.

Bu tutumlarıyla da bir kere daha kalbimizi kazanmış oldular ❤️

Tabii bunlar henüz sadece birer iddia, neler olacağını hep birlikte bekleyip göreceğiz...

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
06.12.2019

Linç yiyebilirim ama yazacağım: Bu kadar küçük yaşta cinsiyet değiştirmesine izin vermek çocuk istismarı. Eski magazin haberlerini hatırlıyorum, neredeyse bebekliğinden beri erkek gibi yetiştiriliyor Shiloh. "Kendisi bir karar alırsa"ymış. Küçücük yaşında ne cinsiyetine karar verecek? Gerçekten trans mı, yoksa ağabeylerine özenen sıradan bir kız çocuğu mu nasıl bilinecek? Reşit olduktan sonra ne yaparsa yapsın. Fakat 9 yaşında, 13 yaşında kalkıp da hormon vermek zorla (ikna edilerek, böyle istediğine inandırılarak) cinsiyetini değiştirmek istismardır.

06.12.2019

mantikli.18 yasindan sonra birey ozgurdur ve kendi kararlarini o zaman verebilir.bu basit bir sey degil sonucta cinsiyet degistiiryorsun ve henuz ergen bile degilsin.cocuk buyudugunde ya buna pisman olursa.

07.12.2019

Cocuk istismarı bu ergenliğe girmeden cinsel eğelimin belli olucagına inanmiyorum ergenlik öncesi gerçekleşen bu durumu aile teşviği istismar olarak değerlendiriyorum

06.12.2019

vallahi şimdi ne yazsam homofobik olarak algılanacağım ama bu yavrucak daha cinsiyet kimliği tam oturmamış benlik algıları oluşmamış ergenliğinin henüz 2. belirtilerini yeni yeni göstermeye başlamış bir birey. Evet tabi kendi karar verecek ama bir anne baba olarak dönün de biz bir yerde yanlış mı yaptık ki diye sorun sonra biyolojik yaşı elverdiğinde yani o da 18den sonrası oluyor aslında ergenlik 20lerde falan bitiyor ama 18 diyelim biz, işlemlere başlayın arkasında durun destek olun falan ama 13 çok erken, ya tam erkek olmaya başladığı sırada ben kızım lan noluyor derse

TÜM YORUMLARI OKU (26)