Angela Merkel de Justin Trudeau'ya Bakıp İç Geçirenler Listesine Dahil Oldu!

Daha öncesinde de Ivanka Trump'ın kendisine uzun uzun baktığı fotoğraflarının sosyal medyada yayıldığını hatırlayacaksınız. 👇

Gönülçelen Başkan Justin Trudeau'nun Yeni Kurbanı Ivanka Trump ve İç Çeken Bakışları

Önceden Cambridge Düşes'i ve oyuncu Emma Watson üzerinde de aynı etkiyi yaratmıştı. 👇

İlk Kez Kanada Başbakanını Gören Masum Prensesin Tepkisi Sosyal Medyayı Salladı!

Bugün çekilen fotoğrafa bakıldığında, Alman liderin de Trudeau'nun büyüsüne kapıldığını söyleyebiliriz.

Trudeau, Almanya'ya yaptığı iki günlük ziyaretinde bu sabah Berlin'de Merkel tarafından karşılandı. İkili aynı zamanda Almanya'nın başkentinde bulunan Regent Otel'de düzenledikleri özel toplantıda görüntülendiler. 

Trudeau, dün Avrupa Birliği ile imzaladığı yeni ticaret antlaşması hakkında Avrupa parlamentosuna Atlantik'in iki tarafında da orta sınıf için iş imkanı destek yaratacağını açıkladı.

Avrupa parlamentosuna yaptığı ilk konuşmasında Trudeau, "özgür ve tarafsız ticaretin vatandaşlarının yaşantılarını daha ekonomik hale getirdiğini" söyledi.

Beyaz Saray'da Amerika Başkanı Donald Trump ile buluştuktan hemen günler sonra oldu bunlar. 

'Pazartesi günü Washington'da verdiğim mesaj ile şimdi Strazburg'da verdiğim mesaj aynı. Hükümetler olarak orta sınıf için iş imkanları ve bu imkanlara sahip olmak isteyenler için olanaklar yaratmak adına birlikte çalışmalıyız.'

"Amerika başkanında gördüğüm şey, her şeyi yoluna koymaya odaklanmasıydı."

Kanadalı başbakan yaklaşımlar konusunda bakış açısı farkları olabileceği konusunda bilgilendirmekle ve dünya genelindeki korku politikasını kınamakla beraber, Trump hakkında hiçbir eleştiride bulunmadı. 

Karizmatik görünüşünün yanı sıra, Trudeau'nun feminist düşünceleri de kadınlar tarafından karşı konulmaz biri olarak görünmesinin nedenlerinden biri gibi duruyor.

2015 yılında göreve gelmesini sağlayan seçimin ardından, kuruldaki kadın ve erkek sayısını eşitledi.

Ve geçen yıl Mayıs ayında ise göz alıcı eşi Sophie Grégoire Trudeau ile olan evliliklerinin 11. yıl dönümünü kutlamak için Japonya'da gerçekleşen ikili görüşmeden bir günlük izin alma konusunda ısrar etmişti.

Dolayısıyla Trudeau'nun bu hallerini gören, bilen, okuyan Angela Merkel bile olsa böyle hayran hayran bakıyor. 😍😍

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
20.02.2017

adam boylu poslu, eli yüzü de gayet düzgün, gideri var yani..ama kadınların bu kadar etkilenmesinin sebebi, adamdaki aura..yani şöyle anlatayım, hep gülümseyen bir yüz, pozitif enerji, ukalalık sınırından çok uzak bir özgüven, fazlasıyla güçlü bir pozisyonda olmasına rağmen kalabalıklar içindeki, insanların gözüne gözüne bu gücün eziciliğini göstermeyen rahat tavırlar, insanlara değer verme ve karısına/çocuklarına olan muhteşem aşkı..ayrıca, o mumlu şamdanlı masada ben otursam ben de dağılırım allah canımı alsın, Merkel ablam yine sağlam kalmış yani :) allah bize de böyle adamlar nasip etsin, amin :)

02.03.2017

Bizimkinde de nasıl .iksem bunları diyen alabildiğine bir nobranlık, külhanbeylik .

19.02.2017

şimdi tayyip düşünsün :D

19.02.2017

Bu fotoğraftan sonra bizimki anında aramıştır Merkel'i.Ya benimsin ya neo nazilerin deyü.Uzun'la aralarındaki aşka ne methiyeler düzdük bilader,Castin kim.Keşşke bizim olsa demeyecem,biz o zeki,başarılı ve karizmatik lider kotasını 90 sene önce Atatürk ile aştık zaten,kırıntısı dahi gelmedi bir daha.Gelmez de zaten.Sonuçta televizyonu her açtığımızda çıkan bir surat var arkadaşlar,vatandaşa kan kusturmaya ant içmiş bir surattan bahsediyorum.Adeta bir daha nah size öyle lider diyen bir surat.

TÜM YORUMLARI OKU (15)