Andımızın Kaldırılmasına Bir Tepki de Cüneyt Arkın'dan: 'Kayı Boyundan Geldim, Ne Mutlu Türk'üm Diyene'

Andımızın kaldırılmasına tepkiler sürüyor. Bir tepki de 83 yaşındaki ünlü sanatçı Cüneyt Arkın'dan geldi. Arkın paylaştığı bir video ile 'Kayı boyundan geldim.. Millet, vatan sevgisiyle doluyum.. Ne mutlu Türk'üm diyene' dedi.

Kaynak: @cuneytarkin1

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
AKP Milletvekili Adem Yıldırım'ın Gündem Olan Konuşması: "5 Milyondan Fazla Türk Vatandaşı Olmuş Arap Var"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.03.2021

İşte sanatçı!

16.03.2021

linç yiyeceğimi biliyorum ama lanet olsun açıksözlülüğüme,cumhurittifakına zerre sempati duymamama rağmen andımızın kaldırılmasını çok da mantıksız bulmuyorum.başka hangi ülkede her sabah bir ant içilerek okula girilir hiç duymadım.o yaştaki öğrencilerin üstünde( ki bende ortaokul sonuna kadar okudum) hiçbir milli manevi duygu ateşlediğini de sanmıyorum gerçekçi olalım.kaldı ki işin bi de etnik boyutu var oraya hiç girmiyorum bile.aynı şekilde resmi futbol müsabakalarında neden maçtan önce istiklal marşı okunur onu da anlamış değilim başka hiçbir ligde yok bu.hayır marşın da bi ağırlığı kalmıyor alelade bi melodiye dönüşüyor.az ve öz olan her zaman daha kıymetlidir.

17.03.2021

Hatırlanmayan değerler unutulmaya yüz tutar. Unutmamak ve unutturmamak için her sabah okulda andımız okunur. Her cuma İstiklal Marşımız okunur.

Pasif Kullanıcı
17.03.2021

Twitinin altına "Böyle devam edersen cehenneme gideceksin" yazmış aktroll sürüsü.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ