Anadolu'yu Yiyen Kadın Olarak Tanınan Ezgi Sertel'in Reklam Arasında Düşük Yaptığını Anlattığı Anlar Olay Oldu

Anadolu'yu yiyen kadın olarak akıllara kazınan ünlü sunucu Ezgi Sertel, Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Şimdiki Aklım Olsaydı' programına konuk oldu. Sertel'in özel hayat itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Hafızalara Anadolu'yu yiyen kadın olarak kazınan ünlü sunucu Ezgi Sertel, Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Şimdiki Aklım Olsaydı' programına konuk oldu.

Arka Sokaklar dizisinde rol alan Ozan Çobanoğlu ile 2016 yılında dünyaevine giren ve 2020'de ikiz çocukları Tibet ve Mert'i kucağına alan Sertel, özel hayatı hakkındaki samimi itirafları ile gündeme geldi.

İki kez düşük yaptığını açıklayan ünlü oyuncu bir bebeğini programın reklam arasında düşürdüğünü açıkladı. 'İkincisi reklam arasında, acayip bir şoktu. O acıyı tarif edemiyorum.' diyen Sertel, Armağan Çağlayan'ın "yayına çıktın mı?" sorusuna ise "Yayına çıktım sonra veda ettim kapattım. Canlı yayındı bir de oturdum ama programı kapatmam lazımdı. Bir sıkıntı olduğunu herkes anladı ama ne olduğu anlayamadılar." cevabını verdi.

Ünlü sunucu aynı zamanda o an herkesin stüdyodan çıkmasını istediğini anlattı ve daha sonra direkt hastaneye giderek kürtaj olduğunu belirtti. Yaşadıklarının ardından birkaç gün dinlenip işe döndüğünü anlatan Sertel, "evde kalmak bana iyi gelmedi. hemen işime dönmek istedim" ifadelerini kullandı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Starbucks'tan Bir Adet Muzu 104.79 TL'ye Satın Alan Farah Zeynep Abdullah İsyan Etti!
Nihat Doğan'ın Astral Seyahat ile Kafayı Bozan Yusuf Güney'e "Beni de Uzaya Götür" Çağrısı Dillere Fena Düştü
"O Bir Milyoner Avcısı": Sevgilisinin Günlüğünü Ele Geçiren Eren San'dan Şoke Eden İddialar!

Popüler İçerikler

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Annesi Denizde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
Ekonominin Patronu Mehmet Şimşek'ten Asgari Ücret Açıklaması: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değil"
TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
YORUMLAR

Ünlü olmak için atılan yalanlar işte

21.06.2024

üzücü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ