Anadolu Üniversitesi'nde Müdahale: 3 Öğrenci Hastanelik Oldu

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde stant kuran öğrencilere özel güvenlik görevlileri ile çevik kuvvet polisleri müdahalede bulundu. Çıkan arbedede yaralanan 3 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Olay öğle saatlerinde Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü'ndeki öğrenci yemekhanesi önünde meydana geldi. Bir grup kız öğrenci yemekhanenin önünde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü etkinliğini duyurmak için stant kurdu, yemekhane camlarına da afişler astı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Üniversitenin özel güvenlik görevlileri öğrencileri stant ve afişlerin kaldırılması için uyardı. 

Öğrencilerin karşı çıkması üzerine kampüse TOMA'lı çevik kuvvet polisleri geldi. Öğrenciler afişleri söküp stantları kaldıran özel güvenlik görevlileri ile polislere karşı çıktı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

DHA'nın verdiği bilgiye göre çıkan arbedede 3 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralandı. Çağrılan 112 ambulansıyla hastanelere götürülen öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Polisler, arbede sırasında gözaltına aldıkları 2 öğrenciyi daha sonra serbest bıraktı. Öğrenciler yemekhane önünde toplanarak olayı protesto ettikten sonra dağıldı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Oytun Erbaş'ın "Hokkabaz" Çıkışına Köpüren İrem Derici Ağzına Geleni Saydı: "Kı*ımın Profesörü!"
Cem Küçük Emekli Maaşlarına “Ciddi Artış” Yapılacak Tarihi Açıkladı
Telefonda Ekranın Üstünde Çıkan Yeşil Nokta Ne Anlama Geliyor?