Anadolu İnceliği: Bankanın Kapısında Çamurlu Ayakkabısını Çıkaran Teyze

Ankara'da bir kadın, ayakkabıları çamurlu olduğu için bankaya girerken onları kapıda bırakmayı tercih etti. Zarif davranışıyla örnek olan kadının tarım işçisi olduğu öğrenildi.

Aslında benzer inceliklere daha önce emekçiler sayesinde şahit olmuştuk. Soma'da göçükten kurtulup ambulansa binerken 'çizmerlerimi çıkartayım mı?' diyen soran madenciyi hepimiz hatırlıyoruz.

Kurtulan Madenci: 'Çizmeyi Çıkarayım mı? Sedye Kirlenmesin'

Geçtiğimiz aylarda Zonguldak'ta da madenciler kıfayetleri 'kirli' olduğu için boş otobüste ayakta yolculuk etmeyi tercih etmişlerdi.

Elmas Yürekliler: Zonguldak'ta Madenciler Koltuklar 'Kirlenmesin' Diye Boş Otobüste Ayakta Yolculuk Etti

Benzer bir görüntü bu defa Ankara Beypazarı'ndan geldi. İsminin Ruhiye Güngör olduğu öğrenilen kadın bankaya girişi sırasında çamurlu ayakkabılarını kapıda çıkardı.

Görevlilerin 'biz temizleriz' demesine aldırış etmeyen güzel yürekli Güngör işlerini bitirdikten sonra kapıda bıraktığı ayakkabıları giyerek bölgeden uzaklaştı.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Güngörün ince düşüncesi hakkında birçok paylaşım yapıldı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
09.11.2017

Belediye otobüsünde oturmayan, sedyede, bankada ayakkabı çıkartan insanların siz insanlık dersi verdiğine mi inanıyorsunuz? Bunları incelik olarak mı görüyorsunuz? Yanılıyorsunuz! Bu halkın değersizleştirilmesidir. Kendini değerli hissetmeyen toplumun pasifize olmasıdır. Nezaketen yapılan bir davranış değil, öğretilmiş çaresizliktir. Uzaktan "bakıp ah canım" diyerek hiç meşru göstermeye çalışmayın. Halkı bu hale getirenden hesap sormadan olmaz o "ah canımlar"...

09.11.2017

Bu durum Anadolu inceliği falan değil, yıllardır bu millete "köpek" gibi davranmanın sonucu. Soma`da maden faciasında bir işçi sedyeye yatırılırken "ayakkabılarımı çıkarıyım mı?" diye sormuştu. Kendi hayatını sedyenin temizliğinden daha değersiz görmenin ruh hali bu. İşte AKP`nin 15 yıldır ekmek yediği yer de tam olarak burası. Derin sosyolojik, psikolojik analizler kasmaya gerek yok. AKP bu insanlara değerli olduğunu hissettirdi. Belki yalan söyledi ama bu yalana insanları inandırdı. Bu yüzden günlük hayatta bu insanlara dokunamayan hiç bir partinin AKP karşısında şansı yok.

09.11.2017

çıkartma teyzem çıkartma....bu memlekette temiz ayakkabılı nice pislik insanlar var....senin çamurlu ayakkabıların onların yanında pırlanta olur hepimize. Öperim ellerinden

TÜM YORUMLARI OKU (25)