Anadolu Fest’in İptal Edilmesine Tepki Büyük! "Yasal Hakkımızı Kullanacağız"

Eskişehir Valiliği tarafından alınan kentte 15 gün süreyle açık alanda yapılan etkinliklerin yasaklanmasının yankıları sürüyor. 12-13-14-15 Mayıs’ta düzenlenmesi planlanan Anadolu Fest’in de yapılamayacak olması sosyal medyada tepkilere neden oldu. #FestivalimeDokunma etiketi ile atılan mesajlarla karar tepki gösterildi.

Birbirinden ünlü isimlerin sahne alması planlanan Anadolu Fest, valiliğin aldığı yasak kararı ile yapılamayacak. Anadolu Fest’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, polis ekiplerinin hukuka aykırı olarak sözlü talimatla kurulan sahneleri engellemeye çalışıldığı bildirildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

‘Bütün Yasak Haklarımızı Kullanacağız’

Festivalin organizasyon sorumlusu Serdar Can, şu değerlendirmeleri yaptı:

“Şu an mahkemeye başvuru yaptık, yasal hakkımızı o gün de söylediğimiz gibi sonuna kadar arayacağız. Çünkü gayrimeşru bir şey yapmıyoruz. İlave olarak, burası festival öncesi ve sonrası zaten özel mülkümüz olduğu için, özel mülke girmemiz engellenir hale geldi. Elimizi, kolumuzu bağlıyorlar gibi bir tablo var ama dediğim gibi şu an mücadeleyi sürdürüyoruz.

Sosyal medya kullanıcıları da Valilik kararına tepki gösterdi

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Eskişehir Valiliği Anadolu Fest'i Engelledi!

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
11.05.2022

Geçenlerde tv'de kanalları gezerken trt'de bir yemek programında böyle sakallı,sarıklı bir tip yemek yapıyordu,ramazandaki programlarda da davet ettikleri hep bu tipten uzun sakallı,cüppeli kişilerdi. Artık göstere göstere, bilinçli bir şekilde yapıyorlar. İnandıkları din hoşgörü dini ama inananlar anlayışsız,baskılayarak bir şeyler başarmaya çalışan güruh...

İhraç edilmesi yakındır.

Pasif Kullanıcı
11.05.2022

Müslüman öyle kızlı erkekli eğlenmez. Burası islam ülkesi. (!)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ