Anadolu Efes-Barcelona Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Anadolu Efes-Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Euroleague'in 8. haftasında Anadolu Efes, kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Barcelona'yı konuk ediyor. Anadolu Efes, Euroleague'deki son maçında Real Madrid karşısına çıkmış ve sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Barcelona ise zorlu Tel-Aviv deplasmanından galibiyetle dönmeyi başardı. Maç saati yaklaştıkça maça dair detaylar da araştırılıyor. Taraftarlar heyecan dolu Euroleague mücadelesi bekliyor. Peki Anadolu Efes-Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes-Barcelona maçı hangi kanalda? İşte detaylar.

Anadolu Efes'te Son Durum

Anadolu Efes, Euroleague'deki son üç maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Beko'ya 88-79 yenilen mavi-beyazlılar, ardından deplasmanda Bayern'e 81-78, son olarak da Real Madrid'e 94-85 kaybetti. Efes, bu sezon çıktığı 7 maçtan yalnızca 2 galibiyet aldı ve 15. sırada bulunuyor.

Barcelona'da Son Durum

Son üç maçından da galibiyet çıkaran Barcelona, son olarak İsrail'de Maccabi Tel-Aviv'e konuk oldu. Zor geçen maçta 3. çeyrekteki üstünlüğü ile oyunu eline alan Katalanlar maçı da 86-79 kazandı. Barcelona bu galibiyetle 7. maçta 5. galibiyetini aldı ve ligde 3. sıraya yükseldi.

Anadolu Efes-Barcelona Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Anadolu Efes-Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

17 Kasım Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak olan Anadolu Efes-Barcelona karşılaşması S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!