Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz Kimdir, Kaç Yaşında? Serdar Karagöz Kariyeri

Son dönemlerde merak edilen isimler arasında yer alan ve 14 Mayıs seçimlerinde ismi gündeme gelen Serdar Karagöz, vatandaşlar tarafından merak edildi. Arama motorlarında araştırmalarını sürdüren vatandaşlar, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz'ün hayatını ve kariyerini araştırdı.

Anadolu Ajansı tarafından seçim verileri açıklanırken Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz ismi gündeme geldi.

14 Mayıs seçimlerinin ardından Serdar Karagöz'ün hayatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Serdar Karagöz Kimdir?

Serdar Karagöz, 25 Mayıs 1981’de, Sakarya’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini  İstanbul'da tamamlayan Karagöz, üniversite lisans eğitimini İstanbul  Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde gerçekleştirdi. Karagöz, öğrencilik yıllarında üniversite bünyesinde Sosyal Bilimler kulübünü kurdu.

Serdar Karagöz Kariyeri

Serdar Karagöz, çalışma hayatına, 2005’te, Avrupa Birliği fonları kapsamında çeşitli projelere danışmanlık ederek başladı. Pek çok AB projesinde proje yürütücüsü, genel sekreteri, yöneticisi olarak görev aldı. 2008’de Turkuvaz Medya Grubu’na Yönetici Adayı olarak katılan Karagöz, belirli zamanlarda grubun bütün departmanlarında Yönetici Adayı (MT) olarak görev aldı. Karagöz 2010’da, ABD’de New School University’de Medya çalışmaları alanında yüksek lisans programına başladı. Eğitimini tamamladığında ise, New York Times gazetesinde Syndication Departmanı’nda iş hayatına ilk adımını atmıştır. 2012-2014 yılları arasında A Haber Televizyonu Birleşmiş Milletler Diplomasi Muhabiri olarak görev alan Karagöz, Sabah Gazetesi’nde de ABD gündemini ele alan yazılar yazdı.

Serdar Karagöz 7 Nisan 2021 itibarıyla Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

İlginizi çekebilir👇

Anadolu Ajansı'nın Seçim Sandık Sonuçları Verilerinin Gecikmesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!