Ana Yüreğinin Tüm Evrenden Daha Büyük Olduğunu Gösteren Bu Umut Dolu Flood'u Okumalısınız!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Anne-oğul mutlulukların en güzellerine sahip olmanız dileğiyle...

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
04.12.2016

Hiç çalışmadı, test çözmedi (çünkü sıkılıyordu) ve 160 soruluk sınavı 90 dakikada bitirerek derece sayılan ilk 3000 e girdi öyle mi? Hassiktir be Rıfat abi!

04.12.2016

kısa bir araştırma yaptım, HÜ de ilk 10klık bir dil bölümünü kazanmış arkadaş, LYS dil kısmının puan sistemini bilmiyorum fakat sahiden Ygs de ilk 3 bin olmasa bile en azından 30 bin gibi bir derece yapmış olması muhtemel. Bakın Ygs de 30 bin derece sayılırken bu kalkıp hiç çalışmadan sınava girdiğini, 90 dakikada bitirip 3 bin yaptığını söylüyor. İnsan aklına ve yüzbinlerce adaya hakarettir bu. Bu floodda inanılmaz bir kibir kokuyor ayrıca, insanları aşağılamaktan zevk alıyorlar olsa gerek ki üstüne "hiç çalışmadan test ÇÖZMEDEN (sıkılıyormuş) 90 dakikada 3 bine girdi benim oğluşum nabaar?" deme gereği duymuşlar. İlginç.

dilde 3 bin yapmak kolay çünkü az kişi giriyor ben 6 bin yapmıştım. ama tamamiyle yalan ilk 90 dk durup öyle birşey yapılması imkansız. çünkü o kadar uzun paragraflar var bi de anadili olmayınca düşün türkçede bile kaç kere okuyoruz o uzun paragrafları. bu kişi afedersin bi tarafından sallamış. süre ucu ucuna yetiyo dilde. ve anlattıkları böyle sanki zeka geriliği olan bi insandan bahsedermişçesine. o kadar sinirlendirdiki beni bu flood mıdır nedir. hatta dilden girdiğini filan duyunca iyice tepeme çıktı sinirim. bu hikaye yalan. yok annecik kapıda durdu filan. bu nedir lan? sanki afedersin zeka gelişimi olmayan birini anlatıyo hayır panik atakta çok yaşadım zamanında. aklınca takipçi kasmaya çalışmış

götünden bi hikaye atıyosun bari yazdığın psikolojik hastalıkların belirtilerini yaz bi google a da öğren araştır. obsesif-panik ataklı bir insanı değil de resmen otistik bi cocugu anlatır gibi anlatmış. yok çiş yaptın mı demiş bilmemne ilk üç binmiş. az destekli sallayın twitter fenomeni olmak icinde insanların duyguları üzerinden yapmayın şu işi bari.

TÜM YORUMLARI OKU (50)