Amirallere Elektronik Kelepçe Takılıyor: 'Bu İnsanlar Ergenekon Döneminde Koşa Koşa Adliyeye Gitti'

Bildiri soruşturmasında adli kontrol şartıyla bırakılan emekli amirallere il dışına çıkmamaları için elektronik kelepçe takılmaya başlandı. İlk kelepçelenen Atilla Kezek oldu.

Montrö Sözleşmesi ve Tuğamiral Mehmet Sarı'nın “sarık ve cübbe” giydiği fotoğraflar üzerine açıklama yapan 104 emekli amiralden 14'ü hakkında ‘Suç işlemek için anlaşma'dan soruşturma başlatılmıştı. 10'u 6 gün Emniyet'te tutulduktan sonra ifadeleri alınan 14 emekli amiral adli kontrolle bırakılmıştı.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberin göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı eski Kurmay Başkanı emekli Koramiral Atilla Kezek'e dün Ankara'da elektronik kelepçe takıldı. Antalya'da bulunan emekli amiral Turgay Erdağ'a da kelepçe takılacağı telefonla bildirildi.

'Elektronik kelepçe takılması ağırlarına gidiyor'

Amirallerin avukatlarından Şule Nazlıoğlu Erol yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'Bu insanlar Ergenekon ve Balyoz soruşturmaları döneminde koşa koşa adliyeye gitti. Yıllarını devlet hizmetine vermiş, belli yaşın üzerindeki emekli amirallerin elektronik kelepçe takılması ağırlarına gidiyor. Hepsi bu kararın şaşkınlığı ve üzüntüsünü yaşıyor.'

Avrupa Medyası: Saray’daki Tablo Manzarası Sahte
Selvi, Optimar Anketini Paylaştı: 'Erdoğan ile Yarışta Mansur Yavaş Öne Çıkıyor'
Bilim Kurulu Üyesi İlhan, Vakalar Düşmezse Alınacak Yeni Tedbirleri Açıkladı

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Bir Taksici Trafik Vardı Bahanesiyle Yolcuya Baskı Yaparak 50 TL Bahşiş Ücreti Çekti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.04.2021

Bu adamlar Akp Fetö'yle ortak çalışırken Mavi Vatan doktrinini ortaya atmıştı. Akp parti çıkarları için orduyu tasfiye ederken bu adamlar içeriden vatan için hizmete devam ediyorlardı. Günün sonunda Akp Mavi Vatan'ın patentini kendi üezrine alıp bu doktrinin arkasındaki beyin olan vatan sevdalısı insanları yine hapisle tehdit ediyor.. Ahlaksızlığın kaçıncı seviyesi bu bilemiyorum.

Pasif Kullanıcı
15.04.2021

O zaman Fetö'yü bahane ettiler şimdi de Donanmaya sızan Menzilcilerin gönlü olsun diye. Hayvanlar bile "bir musibet" sonucu aynı salaklığı iki kez üst üste yapmıyor.

15.04.2021

Önce Ergenekon, sonra 15 temmuz şimdide bu. Her türlü boku yiyip memleketin içine sıçan akp yine mağdur edebiyatına devam ediyor. Kendi seneryolarını yazıp kendilerine sürekli sezercik rolü veriyor.

15.04.2021

Bu paşalara bu davranışı reva görenlerin dünya da ve ahrette yatacağı yerleri olmayacak. Edep, biraz edep...

TÜM YORUMLARI OKU (6)