Amerikan Ordusu Türbana Pasif Terörizm Dedi Twitter'da Alay Konusu Oldu

Amerikan Ordusu yayınladığı bir kitapta türbanı 'pasif terörizm' olarak ilan etti. Duruma sosyal medyada sadece Müslümanlar değil pek çok kişi isyan etti. Açılan #passiveterrorism hashtaginde insanlar Amerikan Ordusu'nu mizah silahıyla vurdu.

"Türban pasif terörizme hizmet ediyor."

"Pasif terörizminiz tutukluk yaptığında."

"Uzmanlar (!), pasif terörizm işte böyle görünüyor. Müslüman eskrim sporcusu dünyanın en iyileri arasında yer alıyor."

"Eğer türban pasif terörizmse Roma'nın endişelenmesi gerek."

"Bugün şemsiyemi unuttum bu yüzden başımı bu atkıyla örttüm. Pasif terörizm için üzgünüm."

"Türbanlı bilim insanı Einstein'ın izafiyet teorisini kanıtlayan ekibin bir parçası."

"İşte yüzyılın en büyük pasif teröristlerinden biri."

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
26.02.2016

bizde,amerikaya,aktif,o.ç,diyoruz.

26.02.2016

Bizde sana çükü fermuarına takılsa 'siktiğimin amerikasının oyunları' diyen tipik bir 'yersiz yere prim için klavye artisi' diyoruz.YYPİKA.

özgürlükler ülkesi ve çooook gelişmiş amerika...gerçekten çok özgürmüş onu bir kez daha gördük...türban size bi şey yapmaz,kıvırıp götünüze sokmadığımız sürece.....

Pasif Kullanıcı
28.02.2016

ne özgürlüğü ya. bi çok eyalette hala daha siyahiler 2. sınıf vatandaş. Otobüsde oturacak yer kalmadığında siyahilerin kalkıp beyazlara yer verme zorunluluğu olduğu bir yerden bahsediyoruz. Hala daha katlettikleri kızılderilileri insan yerine koymayan... daha niceleri.

Neymiş müslüman bomba patlatıyormuş, cihad yapıyormuş o yüzden teröristmiş. Amerika Irak ve Afganistan'a girip binlerce insanı öldürünce adı demokrası götürmek oluyor, Hiroşima ve Nagazaki'de atom bombası patlayınca insanlık suçu veya terörizm olmuyor, Pearl Harbor'ın cevabı oluyor değil mi? Yüzyıllarca onbinlerce insan kanının döküldüğü '' Haçlı Seferleri '' ni kimler düzenledi, budistler mi? Rusya Afgan dağlarına medeniyet mi götürdü veya Amerika Vietnam ormanlarında medeniyet mi dağıttı halklara, ölüm mü? İyi halkla ilişkiler ve reklam olursa demokrasi, halkların özgürlüğü; kendini ifade edecek paran, gücün ve devlet/millet karizman yoksa terörizm. Geçiniz.

29.02.2016

Lizardddking önce emperyalizm ne demek onu iyi anlamalı. Sonrada, özünü tüm insanların eşit olduğu ilkesine dayandıran, bunun yanında yardımlaşma ve paylaşmayı en önemli sayan, komşun açken tok yatamazsın diyen, tüm hayat boyunca iyi insan olmayı öğütleyip, tüm kötülükleri yasaklayan müslümanlığı iyi anlamalı. Sokakta 3 fahişe gördün diye tüm kadınlar fahişedir diyebilir misin ?...

TÜM YORUMLARI OKU (48)