Amerika vs. İran: Hangi Ordu Daha Güçlü?

3. Dünya Savaşı kapıya dayandı! ABD ile İran arasında yaşanan gerginlikler sıcaklığını korurken Webtekno, ABD ile İran'ın askeri gücünü karşılaştırdı. Bakalım iki ülkenin askeri güçleri nasılmış?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR

Amerikanın envanteri çok sağlam ve güçlü , iranın envanteri karma karışık her ülkeden uçak tank hücüm botu var .. Amerika kağıt üstünde tabiki güçlü fakat iranı işgal edemez.. Vietnam örneğine bakarsanız Amerikan ordusunu bildiğiniz kovaladılar .. lakin missileme saldırılarında amerikaya kafa tutacak bir kaç ülke dışında bir güç yok .. Ama iranında nükleer gücü oldugu cok açık .. Yani VS gibi bir şey kıyaslamak çok saçma olur .. Ama şuda unutulmamalı.. Amerika iran topraklarına saldırabilirken iran amerika yerine ıraktaki amerikan üslerine saldırabiliyor.. Bu da sanırım herşeyi ortaya koyuyor .. Malesef...

Pasif Kullanıcı
10.01.2020

Amerika iran topraklarına saldırmadı. Süleymaniyi iran topraklarının dışında öldürdü. İran, ırak suriye yada tırsak arap ülkeleri gibi degil. O milletin geçmişi Milattan öncesine dayanıyor bu faktör bile en gelişmiş silah teknolojilerini devre dışı bırakmaya yeter. Abd ne yaparsa irandan aynı karşılıgı bulacagını çok iyi biliyor. Adamlar savaşmaktan ve ölmekten korkmuyorlar bu duygu sizlere bir yerlerden tanıdık geliyordur. Eğer abd iran topraklarına girerse iranda abd topraklarına girer. Bu devirde bir çok şey paraya bakıyor iki ülkede de çok para var. abd tarafından ülke içinde bir şeyler patlatılırsa iranda bu işi yapacak birilerini tutup parasını vererek yaptıracagını her daim vurguluyor. İranın hiç şakası yok abd ye çalışıpda ülkeden ukrayna uçagı ile kaçmaya çalışan bir grup insanı havada vurdu ! içinde günahsızlar olması bile umurlarında olmadı.

Pasif Kullanıcı
10.01.2020

Uluslar üzerinde Abd nin tek avantajı var hollywood filmlerinde kendilerini hep çok güçlü olarak gösterirler bu filmleri izleyen bir çok insan buna inanır. İnsanlar buna inanırken devlet yöneten insanlar gerçek durumun her zaman farkındadırlar. Abd hiç bir zaman güçlü bir ülke ile savaşa girmez nerede geri kalmış gelişmemiş bir devlet varsa gider orayı sömürür. Bu zamana kadar asgari alanda abd nin iki başarısı var biri ikinci dünya savaşında kaybedeceklerini anladıkları zaman orantısız güç kullanıp japonyaya atom bombası atmak ikincisi ise ırak halkının tamamen yavşak olmasından kaynaklanıp orada zafer elde etmeleri.

Pasif Kullanıcı
10.01.2020

Bu cografyalarda herkes asker dogar gider savaşır savaş bittiğinde hayatına kaldıgı yerden devam eder. Ama amerika halkı için durum aynı degildir. Gider savaşır savaş biter bunalıma girer savaştan önce bıraktıgı hayata bir daha asla ayak uyduramaz. Bunun sebebi amerikanın kendi halkına bile yalan söylemesidir. insanları çocukluklarından itibaren özgürlük zenginlik gibi olmayan şeylerle kandırır. Ve savaş gibi hayatın gerçek bir yüzüyle karşılaşan bir amerikan genci savaşın içinde yaşadıgı korkuları hiç bir zaman atlatamaz çünkü gerçekler ona o zamana kadar hiç anlatılmamıştır.

Gerçekten karşılaştırma isteyenler Ayhan tarakçının videosunu izleyebilir. Webteknolık değil bu iş

TÜM YORUMLARI OKU (7)