Amerika'dan Tatil İçin Türkiye'ye Gelen Bennu Gerede'nin Fiyatlar Konusundaki Tepkisi Fena Tat Kaçırdı!

Uzun zamandır yaşadığı Amerika’dan tatil için Türkiye’ye gelen eski Survivor yarışmacısı Bennu Gerede kendini turist gibi hissettiğini belirtikten söyledikleriyle yine canımızı bir miktar sıktı!

Aslında başarılı bir fotoğrafçı ve oyuncu olan Bennu Gerede'yi pek çoğumuzun 2013 yılında katıldığı Survivor yarışmasından tanıyoruz.

Yarışmada epey dikkat çekerek ününe ün katan, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündemimize oturan Gerede uzun süredir gözlerden uzakta yaşıyor biliyorsunuz. Hatta kendisini yaşamına yurt dışında devam ediyor.

Hayatını bir süredir Amerika'da sürdüren Bennu Gerede sıcak havaları fırsat bilip tatil için Türkiye'ye geldi. Magazin Burada tarafından görüntülenen ünlü fotoğrafçı "Ben turist gibi hissediyorum kendimi kendi ülkemde" diyerek yaptığı açıklamayla gündem oldu.

Ülkemizdeki fiyatlara dair düşünceleri sorulan Bennu Gerede "Ben Amerika'da yaşıyorum ve burası çok daha pahalı. Gıda, yaşam, her şey... İnanamıyorum" diyerek acımızı bir miktar yüzümüze vurmuş oldu.

"Buraya kesin dönüşü düşünmüyorum. Şartlar çok fena" diyen Gerede'nin "Ben Atatürkçüyüm kendimi kendi ülkemde turist gibi hissediyorum" sözleri çok konuşuldu.

İlginizi Çekebilir

Gizli Reklam Gerekçesiyle Binlerle Liralık Ceza Yiyen Şeyma Subaşı Bu Sefer Ağzını Bozdu!
Sihirli Annem'in 'Çilek'i Zeynep Özkaya Evlilik Teklifi Alınca Bazı Bekarlıklar Yüze Fena Vuruldu
Konser Öncesi Korkuttu! Hakkı Bulut Sahneye Çıkamadan Hastaneye Kaldırıldı

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
25.08.2024

Bazen bazı şeyleri ifade etmek için düzinelerce cümle kurmanıza gerek yoktur. Bir kişi bir cümlesinde kötü yönetimin sebep olduğu ekonomik problemlere atıfta bulunabilir. Hemen ardından başka bir cümlesinde "ben Atatürkçüyüm, kendi ülkemde kendimi turist gibi hissediyorum." diyorsa ülkedeki mülteci popülasyonuna atıfta bulunduğunu -zekâsız değilseniz- anlayabilirsiniz. Velhâsıl memleketin içine düşürüldüğü vaziyeti anlamak isteyen pekâlâ anlar, anlamak için illâki poponuzdaki donun ayağınızın çekilip alınmasına gerek yok.

25.08.2024

ziyaaaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂

25.08.2024

Amerika da 50 bin dolara ev alabiliyorsunuz,hikaye bu kadar.

25.08.2024

türkiyedeki fiyatlarla atatürkçülük ne alaka

TÜM YORUMLARI OKU (13)