Amerika'da Yaşayan Türk YouTuber'ın İki Ülkenin Acı Gerçeklerini Anlattığı Çarpıcı Videosu!

Hailey Eylül Sani paylaştığı yeni videosu ile insanları ikiye böldü. Amerika'da yaşayan ancak Türkiye'de doğup büyüyen Hailey Eylül Sani, yeni videosunda iki ülkenin gerçeklerinden bahsetti. İşte o video...

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
23.06.2020

Bu milleti nasıl bu kadar bencil,cahil ve gerizekalı ettiler? Hala kıza ve Amerikaya laf sokma derdindeler. Götünüzün altından toprağınızı alıp sata sata yiyorlar ve tam da videoda bahsedildiği gibi sırf gururdan,hasetten inkar için bi yanlarınızı yırtıyosunuz. Halinizin yüzüne vurulmasından ödünüz kopuyo. Türkiye kadar harika bir ülkeyi değil, Türkiyeyi eline alan korkunç bir yönetimi yargılamayı öğrenemediniz ki bu ülkeyi gerçekten sevseydiniz bu yönetimin kendi ülkenizi bu hale getirmesine izin vermezdiniz. Hakkı hukuku bunlara siz sattınız birde utanmadan hala konuşuyorsunuz. Sizin cehaletiniz yüzünden oluyor bunlar, hepimize de aynı kaderi yaşatıyorsunuz. Öldürülen tüm kadınların, tacize uğrayan tüm çocukların, it gibi çalışmasına rağmen markete gittiğinde cebindeki parayla çocuklarına nasıl erzak yettireceğini bilmeyen babanın gönlündeki acı sizin gibilerin gözüne dizine dursun.

Pasif Kullanıcı
23.06.2020

konunun özeti niteliğinde olmuş bu yazı. ancak cahil ve gerizekalı olanlar yine anlamayacak yine anlamayacak

23.06.2020

Birisi çıkmış kezban demiş, öteki burnu estetik demiş. Be amınakoduklarım siz her kadını görünce sikinize kılıf mı arıyorsunuz aşağılık herifler. Baya kızı süzmüşler gelmişler ana fikirden bağımsız kızı beğenip beğenmediklerini anlatıyorlar.

22.06.2020

Bilale anlatır gibi anlatmış 👍🏿

23.06.2020

ama bilaller yine anlamamış.

TÜM YORUMLARI OKU (39)